Велинград - online - Уверено по пътя на театралното изкуство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Уверено по пътя на театралното изкуство
Публикувано 2015-04-21 08:59:13 от Темпо

Международният детски фестивал на изкуствата “Млади таланти” се провежда всяка година в Двореца на децата в София. Участниците са деца и младежи до 19 години. На този форум се откриват и популяризират млади таланти, създават се приятелства, установяват се контакти и сътрудничество между деца от различни градове и школи, приобщават се към културните ценности на различните изкуства.

Велинградските млади таланти се включиха във фестивалната програма с четири постановки по сценарий и режисура на г-жа Иванка Дебелушина.
Децата от клуб театър “Звездичка” при ОУ “Неофит Рилски” Велинград представиха с голям актьорски импулс “Объркана приказка” и спечелиха симпатиите на публиката. Малките таланти заслужено получиха специалната награда на журито - десетдневна творческа ваканция на морския бряг.
Отлично се представи и театрална формация ”Чепинче” към ОНЧ “Св. Св. Кирил и Методий” с хумористичната постановка “Обещай ми любов”. Изпълнението на талантливите момчета и момичета внесе много настроение и изпълни залата с бурен смях.
В не по-малък празник се превърна участието на по-големите ученици от театралната школа към ОДК Велинград и театрално студио “Smile”, които представиха постановките “Пейката” и “Сватбата”, и се превъплатиха в ролите си като истински професионалисти. Музикалното оформление на пиесите е заслуга на г-жа Нина Маврикова и г-н Иван Бандаков.
Велинградските участници получиха много поздравления и благодарности за впечатляващото си представяне и бяха наградени с грамоти и статуетки. И всичко това е благодарение на всеотдайната, неуморна и неизчерпаем извор на оригинални идеи госпожа Дебелушина. Тя е човекът, който с много обич и педагогическо майсторство успява да възпитава младите таланти, да събужда тяхното любопитство, творческо въображение и ги вдъхновява да вървят уверено по пътя на театралното изкуство.
Прекрасни млади актьори, ние, вашите учители се гордеем с вас!
Веселка Аршинкова, нач. учител, ОУ “Н. Рилски”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай