Велинград - online - Празнични звънчета 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Празнични звънчета
Публикувано 2015-04-21 09:00:13 от Темпо

На 11 април, в навечерието на един от най-светлите християнски празници Възкресение Христово, децата от ДЮВИШ “Звънче” бяха поканени и изнесоха прекрасен концерт в телевизия “Скат”. В предаването на Бони Милчева “Ако зажалиш” изпълненията на Николета Сачкова, Венелин Каленов, Цветина Вачева, Иванка Алексиева, Радка Узунова, Христина Влахова и Анелия Рачева, развълнуваха зрители от различни поколения и почитателите на хубавата българска музика, не само от България, но и от чужбина.
Ръководителите на школата сем. Казалиеви имаха възможност в ефир да разкажат за постиженията на своите възпитаници и получиха поздравления за труда си. В края на предаването екипът на телевизия “Скат” получи символичните за празника - козунак и писани яйца от Велинград.
На 12 април на площад “Николай Гяуров” “званчетата” направиха голям великденски поздравителен концерт. На този прекрасен празник децата пяха на воля с много настроение в синхрон с прекрасното време. Центърът бе пълен, хората се радваха и аплодираха чудесните изпълнения на Анжелина Денчева, Калина Десподска, Михаела Нанова, Преслава Кузева, Николета Сачкова, Венелин Каленов, Цветина Вачева, Радка Узунова и Христина Влахова.
Инициативата за този празничен концерт е на Сашо Добрев - нашия озвучител, с когото работим в екип почти две десетилетия. Изразяваме и радостта си от благородното и колегиално сътрудничество между ДЮВИШ “Звънче”, клуб за спортни танци “Импулс” и техните ръководители. Специално с г-жа Мая Кондарева работим успешно също от много дълго време и тази симбиоза между музика на живо и танци се отразява идеално и на деца, и на публика. Желаем тази прекрасна творческа атмосфера между “звънчетата” и клуб “Импулс” , да продължи и занапред.
Благодарим на г-н Лебанов и г-н Миков - председател на БСП, които присъстваха на концерта и поздравиха лично ръководителите на “Звънче” сем. Казалиеви.
В края на концерта сем. Казалиеви отправиха сърдечен поздрав към всички присъстващи: “Мили хора, с обич подайте си дружно ръцете и нека възкръсне във всяко сърце Божия мъдър и свят благослов: Вяра, Надежда и силна Любов!” сем. Казалиеви и родители

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води