Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.04.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.04.15
Публикувано 2015-04-21 09:32:16 от Темпо

ОТЧЕТ На 16 април в хотел “Свети Спас” във Велинград се проведе общо събрание на Националната асоциация на председателите на общински съвети в България. Представителите на местните парламенти приеха отчет за дейността през 2014 г. и бюджет за 2015 г. В срещата участва и председателят на Общински съвет - Велинград Дияна Кехайова.


ПОРЪЧКА Община Ракитово откри процедура за доставка на горива и консумативи за МПС, обслужващи общинските дейности. Прогнозната стойност на поръчката е 131 098 лева, а конкурсът ще се проведе на 8 май 2015 г.

СТУДЕНТИ В рамките на пътуващ семинар студенти от Икономическия университет във Варна се запознаха с работата на Общинската администрация във Велинград. За задачите и проектите на общината разказаха зам.-кметът Даниела Салкина и административният секретар Стоянка Кърпачева.

НАГРАДА Иван Топорчев от СОУ "Св. св. Кирил и Методий" Велинград, (IX клас със засилено изучаване на английски език) участва и спечели почетното второ място в Националното състезание по английски език, организирано от PEARSON LONGMAN БЪЛГАРИЯ. Той ще получи своята награда на специална церемония в столичния хотел “Шератон“ на 25 април 2015 г.

ЗЕЛЕНО СОУ "Св. св. Кирил и Методий" Велинград разработи и спечели проект по ПУДООС (Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда). От постъпилите 1098 проекта са одобрени за финансиране 122. Проектът на училището, разработен от учителите Лиляна Шаламанова и Светлана Стоева, е на тема “Модел за алтернативно зелено учебно място“. Проект “Обичам природата и аз участвам” спечели и СОУ “Св. Климент Охридски” Ракитово. Училищните проекти се финансират с до 5000 лева. До 10 000 лева е финансирането за общини и кметства, за каквото са спечелили проекти кметство Побит камък и община Сърница с проект за село Медени поляни.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води