Велинград - online - “Звънче” се потопи в родолюбиви песни 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” се потопи в родолюбиви песни
Публикувано 2015-04-28 08:48:25 от Темпо

На 18 и 19 април в Панагюрище се проведе XI Национален фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен “Родолюбие”. Участниците бяха разпределени в три възрастови групи: от I - IV клас, V - VIII клас и IX - XII клас.Изпълнителите бяха 127 от градовете: Панагюрище, Пловдив, София, Мездра, Белово, Вършец, Хисаря,Бургас, Русе, Велинград и други.

Изпълненията на децата бяха оценявани от професионално жури с председател доц. Етиен Леви и членове Ясен Велчев - пианист и композитор, член на група „Те”, Преслава Пейчева - финалист в Music idol и Дочка Кацарева - литератор. Паралелно с професионалното жури оценки даваше и детско жури.
В I възр. група изпълнителите бяха 47. Калина Десподска от “Звънче” Велинград завоюва I-во място, а Михаела Нанова , Ванеса Баева и Преслава Кузева - грамоти за отлично представяне. Пожелаваме успех на Калина в предстоящото нейно участие на международния фестивал “Илбери” в Скопие.
В II възр. група участниците бяха 38. Цветина Вачева спечели III-то място, Венелин Каленов - специална награда от Двореца на децата - София, Николета Сачкова - грамота за отлично представяне. Дует Николета Сачкова и Венелин Каленов зае III място.
В III възр. група Иванка Алексиева спечели II място, на същата позиция се нареди и дуетът Цветина Вачева и Иванка Алексиева.
За отлична вокална работа ръководителите на “Звънче” сем. Казалиеви бяха наградени с диплом и парична награда. На Гала концерта на фестивала г-н Иван Казалиев дари своите две песни “Българска земя” (муз. и аранжимент Иван Казалиев, текст Христина Димова, изпълнена от Калина Десподска) и “Земя свещена” (муз. и аранжимент Иван Казалиев, текст на поета Иван Коев, изпълнена от Иванка Алексиева) на организаторите на фестивала.
Към поредните успехи на “звънчетата” допълваме, че те участваха и в музикалната програма на финала за Купата на БФС за деца по футбол, който се изигра на 23 април на стадиона във Велинград между отборите на “Ботев” Пловдив и “Левски” София.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води