Велинград - online - Сред отличниците по английски език 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Сред отличниците по английски език
Публикувано 2015-04-28 08:55:20 от Темпо

Във Второто национално състезание по английски език на издателство “Лонгман” участваха 5 ученици от ОУ “Христо Ботев” Велинград: Иван Синапов, Мартин Пандев, Димитър Балтаков и Викторио Иванов от VII клас и Георги Гончев от VI клас. Всички те се представиха блестящо, а Иван Синапов е победител за страната в категорията “Quickmarch”.
Миналата година Иван завоюва престижното второ място, а в тазгодишното национално състезание се изкачи на призовото първо място. Награждаването се състоя на 25 април в хотел “Шератон”, гр.София. Останалите ученици имат по 77 точки, само 3 точки по-малко от победителя.
На 18 април 2015 г. в Пловдив се проведе и областният кръг на състезанието “Spelling Bee” - традиционно американско състезание, в което състезаващите се ученици произнасят буква по буква различни думи на английски език. То се организира за пети път от фондация „Корпус за образование и развитие КОРПлюс” със съдействието на посолството на САЩ и МОН. В състезанието взеха участие Георги Гончев от VI а клас, който е победител в училищния кръг и Мадлен Терзиева от VII б клас, класирала се на II място. На областното състезание Мадлен се състезава с участници, класирани на второ място в училищните състезания и стана трета. Георги се състезава с победителите от различните училища. Той стана любимец на публиката със своето чувство за хумор и умело спелуване. Всички бяха впечатлени от бързината и от точността му. Георги се класира на четвърто място, но остана в сърцата на всички присъстващи.
Тези успехи не биха били възможни без професионалните усилия на учителите по английски език г-жа Татяна Захова и г-жа Кипра Марова. Мили деца и уважаеми учители, гордеем се с вас! Продължавайте с ботевски хъс да дерзаете смело напред и нагоре към нови успехи!
ОУ “Христо Ботев”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води