Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.04.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.04.15
Публикувано 2015-04-28 09:24:10 от Темпо

ЗЕМИ Министреството на земеделието обяви търг за отдаване под наем и аренда на земи от държавния поземлен фонд. За 2015/2016 стопанска година началните цени за община Велинград са 24 лева/дка за едногодишни полски култури, 7 лв/дка за ливади и 6 лв/дка за пасища и мери. За територията на община Ракитово цените са съответно 28, 7 и 6 лв/дка.


СЕСИЯ Над 60 точки са залегнали в дневния ред на заседанието на Общински съвет - Велинград на 30 април 2015 г. Сред тях са обявяване на конкурси за управители на общинските дружества “МБАЛ-Велинград” и “ВКТВ”, които ще представят и отчети за 2014 г.

ПОКАНА Кметът на община Велинград Иван Лебанов ще направи поредна визита в Беларус. Той е получил покана и ще се включи в тържествата по случай Деня на победата 9 май и 70 години от победата над хитлерофашизма.

ПАНАХИДА С панахида и поднасяне на цветя на гроба на Вела Пеева в 11 часа на 30 април ще бъдат отбелязани 71 години от нейната гибел.

ИЗЛОЖБА Изложба под наслов “Мила Родино”, посветена на създаделя на българския химн д-р Цветан Радославов, ще гостува в Историческия музей във Велинград. Тя ще бъде открита в 11 часа на 30 април 2015 г.

ТЕАТЪР Велинградската театрална публика ще може да види съвременен прочит на пиесата “Политикани” от Рачо Стоянов. Представлението на Драматичен театър “Невена Коканова” - Ямбол ще бъде на 29 април от 19 часа на сцената на читалище “Отец Паисий-1893”.

СТИПЕНДИИ Министерският съвет обяви сумите, които се отпускат на общините за стипендии на ученици по Програмата за закрила на деца с изявени дарби. Велинград получава 540 лева и е единствената община в област Пазарджик, която ще получи пари по програмата.

СРЕЩА Областният информационен център организира във Велинград среща, на която ще бъдат представени резултатите от кампанията “Да създадем заедно България”. Събитието е на 29 април от 10 часа в хотел “Елбрус”.

БИБЛИЯ На 24 април в читалище “Васил Левски” във Велинград се проведе среща с доктора на биологическите науки Дечко Свиленов. Неговата лекция бе на тема “Бог е познаваем”, а присъстващите ученици получиха илюстровани детски библии.









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай