Велинград - online - Г. Целев си подари медали за ЧРД 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Г. Целев си подари медали за ЧРД
Публикувано 2015-05-05 09:10:16 от Темпо

От петък до неделя (1-3 май) в София се състоя вторият турнир по плуване “FINIS SWIMMING TALENT CUP”. Състезанията се проведоха на закрития 50-метров басейн в плувен комплекс “Диана”. Участваха 284 състезатели от 27 плувни клуба. Те бяха разделени в три възрастови групи: ”Златна рибка” - 9-10 годишни, ”Весел делфин” - 11 г. и “Деца” - 12 годишни.Това е единственото състезание за подрастващи,в което дисциплините се провеждаха с подборни серии сутрин и финални плувания след обяд.
Освен медали за победителите, генералният спонсор “Finis” награди медалистите с плувни аксесоари.
Отлично се представиха и четиримата състезатели на ПК “Чепинец”, които станаха финалисти в дисциплините, в които участваха, съобщиха треньорите Любов и Христо Доксинови. При 12-годишните Георги Целев спечели златния медал на 200 м бруст със смазваща преднина. На 2 май - на рождения си ден, той си направи най-хубавия подарък - златен медал на 100 м бруст и сребро на 200 м гръб. Много вълнуващо, със специална церемония, той бе поздравен от организаторите и награден от “Finis”. София Николова е с две осми места на 100 и 200 м гръб. При най-малките “Златни рибки” Доротеа Николова е четвърта на 50 м гръб и пета на 50 м гръб с отлични постижения. Петър Мицин е осми на 50 м свободен стил.
ПК "Белмекен" участва в турнира с 4 момчета и 4 момичета. Костадин Ачев стана пети на 200 м, св. стил. Ивана Цвеева, Андреа Шаламанова и Димитър Смиленов се класираха за финалите. Те заедно с Дарина Гълева, Яким Митев, Петър Водев и Теодора Кръстева на шафетите 4х50 м смесена се класираха на 5-то място при момчетата и на 4-то място при момичетата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола