Велинград - online - Можем да бъдем равни сред най-добрите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Можем да бъдем равни сред най-добрите
Публикувано 2015-05-05 09:15:31 от Темпо

На 24 и 25 април в палатите на Международния панаир в Повдив Министерството на образованието организира огромно мероприятие от национален мащаб “Панорама на професионално образование“, където бяхме участници и ние, учениците от професионална паралелка от Помощно училище “Драган Манчов“ Велинград.
Ние участвахме в раздел “Стилни мебели и дърворезба“ с експозиция от изработените от учениците тапицирани столчета и табуретки. Високото качество на изработка, издържан стил и ефектен естетически външен вид се дължи на професионалните умения и подготовка, които получават младежите чрез провеждане на практически стаж в условията на реално производство със съвременни машини и модерно оборудване. Възможност за провеждането на този стаж ние осигурихме по проект на ММС за 6-месечен период от януари до юни 2015 г.
Получихме най-висока оценка от журито под ръководството на зам.-министъра на МОН В. Кастрева. Купата и медалите на децата бяха връчени от г-жа Маргарита Гатева от МОН. Радостта от победата раздели с нас и г-жа Александра Полищук, старши експерт от РИО Пазарджик, която беше с нас и ни подкрепяше. Съдействие, толерантност, съпричастност, прекрасно човешко отношение и много добра организацията на мероприятието остави незабравимо впечатление в душите на нашите ученици и нас, учителите, които бяхме свидетели на всичко случващо се.
Радостта от успехите, приповдигнато настроение и емоции от преживяното зареди всички нас с положителни нагласи и мотивация за участието в такиви събития за бъдеще. Ние доказахме, че сме можещи и можем да бъдем равни сред най-добрите.
Елена Канлиева, директор на ПУ “Др. Манчов”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България