Велинград - online - Успешен април за ПГД “Иван Вазов” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Успешен април за ПГД “Иван Вазов”
Публикувано 2015-05-05 09:18:53 от Темпо

Месец април беше изпъстрен с изяви на учениците от Професионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов” Велинград.Те взеха участие в Национален ученически горски конкурс на професионалните гимназии в областта на горското стопанство и дървообработването, проведен в Народното събрание. Там учениците Радостин Ибчев, Христо Киров и Цанко Рабчин от ХI клас получиха грамоти лично от зам.-министъра на земеделието и храните доц. д-р Георги Костов.

От 16 до 30 април в градинката на Народен театър “Иван Вазов” в София Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост организира фотоизложба под мотото “Красотата в моите ръце. Бъдещето в мои ръце”, където бяха представени фотоси на наши произведения и изделия. Изложбата има за цел да покаже силата и красотата на българските занаяти.
Разнообразие от декоративни пана, изящни дърворезби и стилни мебели представиха възпитаниците на нашата гимназия на изложението “Светът на мебелите” в Интер Експо Център в столицата, където впечатлиха с таланта и уменията си.
Поредна “златна” панорама се оказа VII Национална панорама на професионалното образование и обучение, проведена от 23 до 25 април 2015 г.в Международния панаир в Пловдив. Нашите ученици Алекс Кейбашиев, Димитър Цеков и Радостин Ибчев, заедно с директора инж. Росица Рускова и техните ръководители Альоша и Валентин Кадьови, завоюваха първите места на този престижен форум. Абитуриентите А. Кейбашиев и Д. Цеков демонстрираха професионални знания и умения, достойно защитиха изработените изделия и заслужено грабнаха златото в категория “Стилни мебели и дърворезба”. Това е продължение на традицията гимназията всяка година да бъде призьор, новатор и пазител на старите български занаяти и възрожденския дух.
ПГД “Иван Вазов”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води