Велинград - online - Две есета на първо място 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Две есета на първо място
Публикувано 2015-05-05 09:38:05 от Темпо

Приключи конкурсът за есе, обявен от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) в община Велинград. Темата на есето беше “Обществото - възпитател и/или съдник на своите деца”, а със свои творби можеха да участват ученици от IX до XI клас.

Бяха представени общо 16 есета, които по точкова система бяха оценени от комисия в състав; Атанаска Хрисчева - председател, Елисавета Миланова - секретар и членове обществените възпитатели Христо Стоев, Гергана Балабанова, Бонка Цинцева, Александър Георгиев, Шени Гагова-Качакова, както и Недялка Стефанова - началник на отдел “Образование, култура и вероизповедания” (ОКВ). Цялата процедура по определяне на най-добрите есета е била напълно обективна и е запазена анонимността на авторите. В крайна сметка са били определени 9 есета, които според комисията са заслужавали да бъдат наградени.
На 29 април в кабинета на кмета лично Иван Лебанов връчи парични награди и грамоти на отличените ученици и им пожела след време някой от тях да седне на неговия стол. На трето място бе класирано есето на Иванка Алексиева от СОУ “Св.св. Кирил и Методий”, която получи 40 лв. Второто място зае Калина Благова от същото училище с награда от 60 лв. А на първото място бяха поставени две есета: на Венцислава Бормалийска от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” и на Огнян Топалов от ПГД “Иван Вазов”, които спечелиха по 100 лв. Комисията е взела решение за връчване и на три поошрителни награди. За актуалност на есето бе наградена Мериха Чолак от ПГГС “Христо Ботев”, за нетрадиционна гледна точка награда получи Величка Чорбова от СОУ “Св.св. Кирил и Методий”, а за оригиналност бе наградена Зорка Шаламанова от СОУ “Св.св. Кирил и Методий”.
От името на училищните директори г-жа Росица Рускова от ПГД “Иван Вазов” благодари на кмета и на неговия екип за добрата идея, свързана с конкурса за есе, която дава възможност на младите хора активно да изразят своята позиция по различни обществени въпроси и проблеми.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води