Велинград - online - “Импулс” се цели високо на международната сцена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” се цели високо на международната сцена
Публикувано 2015-05-12 08:43:07 от Темпо

20 години тренировки, състезания, победи и поражения - безценен опит, натрупан в ритъма на стандартните и латино танците от стотици танцьори, преминали през школата на Клуб за спортни танци “Импулс” Велинград. На 20-ия си рожден ден клубът, създаден и ръководен през годините от Петър Милчев, има амбициозна задача - ще бъде домакин на първия международен турнир “Хебър Къп” в Пазарджик.
До момента състезанието, организирано ежегодно от “Импулс”, бе сред най-големите турнири в България, но сега нивото рязко се вдига. На 15 и 16 май в зала “Васил Левски” в Пазарджик ще мерят сили танцови двойки от десетки страни. Те ще бъдат оценявани от 40 съдии от 21 държави, сред които и английската танцовата легенда Питър Максуел. Неговото присъствие като специален гост и съдия на турнира е изключителна чест за организаторите, сподели за “Темпо” треньорката на “Импулс” Велинград Мая Кондарева-Енчева.
В навечерието на “Хебър Къп” състезателите на велинградския клуб наред с медалите от участие в страната, за които “Темпо” вече информира, записаха и редица международни успехи. Златен старт на сезона зад граница бе участието на турнира в Солун, къдено в конкуренцията на 11 държави Георги Василев - Ивана Енчева спечелиха 3 златни медала, а Борис Даскалов - Диана Енчева взеха сребърните отличия в стандарта и 9-то място в латина.
По покана на Татяна Чекушина три двойки на “Импулс” от Велинград представиха България на международен турнир в Москва. По оценка на треньорите Борис Даскалов - Диана Енчева записаха най-големия успех в досегашната си спортна кариера - 7-мо място в латина. Неговата стойност обаче е огромна, тъй като в тяхната възрастова група се състезаваха 126 силни двойки. Класиралите се в десетката бяха наградени с купи лично от президента на Московската федерация по спортни танци. В същия турнир Кирил Забурдяев - Яна Янушева заеха 63 място от 130 двойки, а Георги Василев - Ивана Енчева се наредиха на 28-мо място от 63 двойки.
Седмица по-късно на турнир в Босна и Херцеговина К. Забурдяев - Яна Янушева спечелиха златните медали в латина и бронзовите в стандарта. Сребро завоюваха Мирослав Бозев - Габриела Навякова и Борис Даскалов - Диана Енчева.
През настоящата седмица погледите на любителите на спортните танци ще са отправени към Пазарджик - с пожелание за успех на всички наши танцьори! А специалните изненади, подготвени от “Импулс” за 20-годишнината на клуба, ще видим във Велинград през юли, в програмата на Празниците на културата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води