Велинград - online - “Звънчетата” с поредни награди 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънчетата” с поредни награди
Публикувано 2015-05-12 08:53:51 от Темпо

В края на април в македонската столица Скопие се проведе международният фестивал “Илбери”. В него взе участие малката Калина Десподска от Велинград. Тя бе поканена като гост-изпълнител и се представи блестящо с песента “Българска земя” по музика и аранжимент на Иван Казалиев и текст на Христина Димова. Този фестивал е за авторски песни на албанската общност в Македония. Силно впечатлени от нашето момиче бяха и гостуващи композитори от Сърбия, Босна и Херцеговина.
Калина пя на два концерта и достойно защити името на България и на школа “Звънче”. Нека бъде жива и здрава! Все така упорита! Все така лъчезарна, усмихната,жизнена, защото това е тя - Калина!
От 1 до 3 май в Петрич се проведе юбилейното издание на XV международен фестивал “Изгряват звезди” с участието на 135 изпълнители България, Сърбия, Малта и Русия. Участниците бяха оценявани от професионално жури в състав: председател - Хайгашод Агасян, членове - Валентин Пензов, Светослав Лобошки и Вили Икономов. Специален гост на фестивала бе менторът от “Гласът на България” Миро, който изнесе самостоятелен концерт.
ДЮВИШ “Звънче” отново показаха своите възможности и зарадваха своите ръководители сем. Казалиеви. В I-ва възрастова група Анжелина Денчева - награда за най-добър малък участник, Калина Десподска - специална награда. Във II-ра възрастова група Михаела Нанова и Венелин Каленов - специални награди. В III-та възрастова група Николета Сачкова - награда за най-добро изпълнение на българска песен, Цветина Вачева - специална награда. В IV-та възрастова група Иванка Алексиева завоюва III място, а дует “Moonlight” - Иванка Алексиева и Цветина Вачева грабна призовото I място. Наградата бе връчена от директорката на фестивала в Санкт Петербург. ”Звънчетата” изпълниха своите песни и на Гала концерта, предаван на живо по телевизия “Родина”.От името на сем. Казалиеви и тяхната школа бе връчен поздравителен адрес и плакет на организатора на фестивала г-жа Таня Точева.
Мили деца, желаем ви здраве и да продължавате да ни радвате със своите успехи!
сем. Казалиеви

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай