Велинград - online - Велинград изгуби уникално СПА събитие 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград изгуби уникално СПА събитие
Публикувано 2015-05-19 09:20:26 от Темпо

На 8 и 9 май в Поморие се проведе международна конференция по СПА и козметология с лектори на много високо ниво, между които и Марк де Турк от екипа на американския магнат Доналд Тръмп. За домакин на събитието първоначално бе избран хотел във Велинград, а за причините то да бъде преместено в Поморие разговаряме с д-р Таня Беличенова, лицензиран преподавател по нови СПА и Уелнес технологии.

- Д-р Беличенова, защо този голям СПА форум вместо в СПА столицата на Балканите Велинград се проведе край морския бряг?
- Вместо събитието да грее във Велинград и нашите специалисти от тукашните 60 хотела да видят нещо, което не се купува с пари, стана така, че ни поднесоха конференцията на тепсия, но някой я ритна. Сега организаторите ще си търсят правата по съдебен ред, но по-важното е, че Велинград изгуби нещо уникално. Показани бяха 40 най-нови кинезитерапевтични техники за деблокаж и лечение на опорно-двигателния апарат с практически мастер клас с участието на суперподготвени специалисти от Финландия, Австрия и източните страни. Видяхме уникални техники на тибетски линеен масаж. Въпреки че съм специализирала на много места по света и все си мисля, че няма с какво да ме изненада, нямам думи да изразя възхищението си от някои от показаните техники.
- Кое е най-новото в СПА индустрията?
- LED технологиите, които поставят СПА индустрията и козметологията на друго ниво. Гвоздеят на конференцията бе терапия с планински и турмалинови кристали, съчетана със специална арома-терапевтична композиция. Вече е много архаично да се работят масажи на физическо ниво, хората вече проявяват свръхсензитивност, четат, развиват се и търсят висш пилотаж - масажи на енергийно ниво с деблокиране на енергийните стопове по меридианите и хармонизиране на енергията по енергийните колела - чакрите. В Поморие жалонираха бъдещето на СПА индустрията, а ние го изпуснахме. За себе си се чувствам професионално удовлетворение, че бях модератор и изнесох две лекции, посветени на потенциала за развитието на СПА индустрията във Велинград и маркетинг стратегиите. Като лицензиран преподавател по СПА и Уелнес технологии съм подготвила кадри за голяма част от хотелите във Велинград на изпълнителско и мениджърско ниво и се гордея с тях.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай