Велинград - online - Концерт събра 3270 лева за общинския фонд за децата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Концерт събра 3270 лева за общинския фонд за децата
Публикувано 2015-05-26 09:24:10 от Темпо

3270 лева бяха събрани на първия по рода си благотворителен концерт, организиран на 19 май 2015 г. под патронажа на кмета Иван Лебанов. С концерта общината събира средства за новосъздадения общински фонд за подпомагане на деца, болни от онкологични заболявания и двойки, нуждаещи се от ин витро процедури. Фондът бе създаден по предложение на кмета и с решение на Общинския съвет, като за него бяха задалени 10 000 лева.

В концерта под наслов “Дарете живот на нашите деца” участваха обичаната певица Тони Димитрова, фолклорният изпълнител Янко Неделчев и велинградските таланти от вокална група “Караоке” и музикална школа “Звънче”. Дъждовното време създаде проблеми на организаторите, които първоначално решиха да направят концерта в читалището, но след това рискуваха и го изнесоха на сцената на площад “Николай Гяуров”. Това позволи повече хора да научат за благотворителната инициатива и да я подкрепят със свое дарение.
Кметът Иван Лебанов се обърна към велинградчани с призив да подкрепим едно добро дело, да се обединим и заедно да помогнем на нуждаещите се: “Нека всеки дари, нека да направим така, че слънцето да бъде на вашата улица, нека усмивката е на вашето лице, нека радостта и щастието са ваш неизменен спътник”. Тони Димитрова, която получи като подарък икона на Света Богородица, също прикани хората да отворят сърцата си и да помогнат. Песните на Янко Неделчев за пореден път накараха велинградчани да се хванат ръка за ръка на голямо хоро. Събраната сума показва, че както можем заедно да се веселим, така можем и да си помагаме в беда. Десетки деца и семейства от общината имат нужда и ще разчитат на помощ от новия фонд, така че благотворителните инициативи ще продължат.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води