Велинград - online - 13 ветерани от войната получиха грамоти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

13 ветерани от войната получиха грамоти
Публикувано 2015-06-02 09:51:17 от Темпо

13 ветерани в община Велинград получиха грамоти за принос и заслуги по случай 70 години от края на Втората световна война, подписани от министъра на отбраната Николай Ненчев. Грамотите бяха връчени на церемония в общината на 26 май, на която кметът Иван Лебанов благодари на участниците във Втората световна война и посочи, че със своята всеотдайност към родината те са пример за младите.
Кметът разказа на ветераните за посещението си в Деня на победата - 9 май в Минск - столицата на Беларус, където по време на Втората свотовна война всеки трети човек е загинал. 70 години след края на Втората световна война почитта към ветераните е още по-голяма, защото те са платили цената на днешната ни свобода.
Заедно с представителя на Военно окръжие - Пловдив Ангел Попов кметът връчи грамотите на присъстващите ветерани и представители на семействата им: Христо Чотрев, Емил Салкин, Стоян Шопов, Стою Керин, Иван Норов, Абди Амуров, Вельо Аврамов, Стойко Юнаков, Илия Кадинов, Златко Димитров и Петър Табаков от Велинград и Мехмед Салих от Чолаково. За ветераните бе организиран и обяд в ресторант “Чинарите”.
Грамоти получиха и ветераните от община Ракитово. На 28 май кметът Любомир Петков и областният председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса подп. Христо Христосков връчиха отличията на участвалите във Втората световна война Христо Димов и Петър Терзиев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води