Велинград - online - Да се продават ли старите паветата от булеварда? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Да се продават ли старите паветата от булеварда?
Публикувано 2015-06-02 10:14:08 от Темпо

Като последна допълнителна точка в дневния ред на сесията на 28 май бе разгледано предложението за продажба на част от паветата, които ще бъдат демонтирани при ремонта на булевард “Съединение”. Предложението бе паветата от участъка между ул. “Лиляна Димитрова” (при Горското в Лъджене) до моста на река “Еленка” в Каменица да бъдат продадени чрез публичен търг с явно наддаване на цена 40 стотинки за едно паве.

Голяма част от общинските съветници се обявиха против продажбата. “Лесно ще ги продадем, но такава настилка трудно ще купим”, заяви председателят на Комисията по общинска собственост Радослав Димов. Против продажбата бе и Любомир Перчинков от ГЕРБ, който напомни, че в селата от общината има много улици, които не могат да бъдат асфалтирани, но могат да бъдат павирани и така да се решат проблеми на живеещите там. Паважът е най-стойностната настилка, тя е вечна и затова не трябва да продаваме, заяви Златко Златанов. Чуха се и гласове, че това не са всички павета от целия булевард и че продажбата може да донесе свежи пари, които да помогнат за смяната на водопровода по булеварда.
По предложение на Л. Перчинков съветниците решиха да отложат решението, като предложат на кмета Иван Лебанов да проведе среща с кметовете на кметства и да се чуят нуждите за павиране на улици във всяко населено място. Едва след това местният парламент отново ще дебатира, за да реши съдбата на старите павета от булеварда.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води