Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.06.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.06.15
Публикувано 2015-06-02 10:24:00 от Темпо

МИНИСТЪР През уикенда в Балнеолечебния център “Камена” във Велинград се проведе работна среща, на която бе обсъдена стратегията за здравната реформа. В работната среща участваха министърът на здравеопазването д-р Петър Москов, неговите заместници и експерти от Министерството на здравеопазването.


СМЕТИЩЕ Община Велинград обяви обществена поръчка за поддръжка, обезвреждане и охрана на депото за твърди битови. За изпълнител е поканена фирмата “Еко Титан” ЕООД - клон София, с която общината има договор за сместосъбиране. В решението сумата на поръчката не е обявена.

2 ЮНИ На 2 юни община Велинград ще отбележи Деня на Ботев и на загиналите за българската свобода с тържество пред паметника на поета-революционер от 11 часа. След това ще бъдат поднесени цветя и пред паметника на Николай Гяуров по повод годишнина от неговата смърт.

ТРОТОАР С 18 800 лева община Ракитово ще извърши ремонт на тротоарите на ул. “Воденицата” в Ракитово. Парите са осигурени от общинския бюджет, а конкурсът за избор на изпълнител ще се проведе на 26 юни 2015 г. Срокът за извършване на ремонтите е 20 дни.

ДЕЦА За Деня на детето 1 юни във Велинград бяха организирани колективно четене в рамките на националната кампания “Аз съм българче”, концерт на талантите от Общинския детски комплекс и лекоатлетическа щафета за ученици. В Ракитово празнуваха с карнавал и велосъстезание - най-интересното от празничните прояви в следващия брой.

ЦЪРКВА Църквата “Света Троица” в кв. Каменица чества своя храмов празник на 1 юни, на който православният календар почита Свети Дух. По традиция част от празника е и курбанът за здраве и благоденствие.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай