Велинград - online - СОУ “Св.св. Кирил и Методий” направи победен дубъл в щафетата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СОУ “Св.св. Кирил и Методий” направи победен дубъл в щафетата
Публикувано 2015-06-09 08:34:36 от Темпо

Тази година традиционната лекоатлетическа щафета във Велинград се проведе в деня на детето 1 юни. На старта в кв. Чепино застанаха общо 192 ученици от пети до осми клас от 6 училища в общината - рекорден брой участници в историята на състезанието. По разстоянието от 3630 метра по булевард “Съединение” щафетата бе предадена от 32 поста.

Финалът на площад “Възраждане” в кв. Каменица бе повторение на миналогодишния: в много оспорвано финално бягане и само със секунда разлика СОУ “Св.св. Кирил и Методий” победи ОУ “Христо Ботев”. СОУ “Св. св. Кирил и Методий” спечели купата за втора поредна година и увеличи шансовете си да я притежава “за вечни времена” - според регламента на лекоатлетическата щафета това може да стане при победи в три последователни години. До момента абсолютният рекорд принадлежи на ОУ “Христо Ботев”, които до 2013 г. включително печелеха купата безапелационно в продължение на 18 години.
Грамоти и топки на участниците в бягането връчи заместник-кметът Георги Янчев. Той честити на спортистите деня на детето и ги зарадва, че догодина ще тичат по чисто ново трасе и много по-добри условия, защото общината започва цялостния ремонт на булевард “Съединение”.
Купата на победителите вдигнаха 32-мата лекоатлети от СОУ “Св. св. Кирил и Методий”, които пробягаха трасето за 9.13 минути. На второ място, със секунда по-нисък резултат, е тимът на ОУ “Христо Ботев”. Бронзовата трета позиция спечели СОУ “Васил Левски” с резултат 9.26 мин. СОУ “Методи Драгинов” Драгиново зае четвъртото място с време 9.53 мин, следван от ОУ “Неофит Рилски” с постижение 11.02 мин. и СОУ “Христо Смирненски” Света Петка с резултат 12.03 мин.
За организацията на състезанието благодарност от общината получиха Районното управление на полицията и медицинския екип от “МБАЛ-Велинград”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай