Велинград - online - Още едно “звънче” пя на бенефис 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Още едно “звънче” пя на бенефис
Публикувано 2015-06-09 08:44:18 от Темпо

На 4 юни hолямата зала на НЧ “Отец Паисий-1893” посрещна верните фенове и почитатели на изкуството на възпитаниците на ДЮВИШ “Звънче”. Тази вечер бе посветена на поредната възпитаничка на Йорданка и Иван Казалиеви, готова да тръгне по дългия път на живота - зрелостничката Радка Узунова.

Станала „звънче” на 9 години, сега вече тя доказа, че е готова да направи и направи един голям концерт-бенефис, на който изпълненията й бяха изпращани с бурни аплодисменти и възклицания “Браво, Раде!”. Представяйки я, Маргарита Гергева напомни, че за годините, прекарани в школата, Радка Узунова е взела участие в безброй концерти, национални и международни конкурси и фестивали, откъдето е донесла множество награди, престиж и слава. Сред по-известните й участия са “Цветен камертон” Сливен, “Изгряват звезди” Петрич, “Нота по нота” Пазарджик, “С песен и обич творим доброта” Пловдив и нашият “Дъга над Клептуза”.
Традиция на всички бенефисни концерти на “Звънче” е участието не само на сегашните, но и на вече порасналите “звънчета” и публиката по достойнство аплодира бурно не само прекрасните изпълнения на Хриси и Анелия и поднесените на Радка цветя от Емил Шулев, но и тяхната вярност и благодарност към ръководители и приятели. Много бяха аплодисментите за най-малките “звънчета”, дали началото на концерта, за Мариам Маврова, тръгнала като “звънче” и достигаща безкрайни висоти на голямата сцена, за Иванка Алексиева и Цветана Вачева, за дуета Виолета Сачкова и Венелин Калев.
Традиция е и талантливите танцьори от КСТ “Импулс” да участват в концертите на “звънчетата”. На 4 юни техните представители Ивана Цвеева и Георги Драев танцуваха за Радка Узунова и бяха бурно аплодирани.
Специални аплодисменти имаше и за малките Никол Коткова и Гергана Мечева за чудесните им дуети с Радка, която разплака още в самото начало на концерта своя ръководител - чичо Ваньо, като изпя специално за него любимата му песен, както своята и всички майки в залата с прекрасните си изпълнения на песните “Една сълза” - “За тебе, мамо!” и “Майчице свята” - “Пак за тебе, мамо и за всички майки”.
Освен аплодисментите и цветята Радка Узунова бе уважена и от кмета Иван Лебанов, от чието име Н. Стефанова поднесе поздравителен адрес, награда и цветя, а Мариам Маврова предаде от името на директорката на СОУ “Св.Св Кирил и Методий” Ани Василева поздравителен адрес и цветя.
Ръководителите на “Звънче” Йорданка и Иван Казалиеви вече имат опит с концертите бенефиси на своите възпитаници, защото преди Радка Узунова бяха Анелия Рачева и Христина Влахова, но въпреки това сълзите в очите им винаги са много, защото голяма е гордостта от “техните звънчета” и затова е радостна тъгата от раздялата с тях.
След този бенефис “Звънче” започва усилена подготовка за честването на 20-годишния юбилей на школата, който ще се проведе през 2016 г.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води