Велинград - online - Мариам влезе в отбора таланти на Димитър Бербатов 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Мариам влезе в отбора таланти на Димитър Бербатов
Публикувано 2015-06-09 08:46:40 от Темпо

Димитър Бербатов показа новия си отбор! Звездата се прибра в София, за да включи още няколко изключителни български таланти в най-ценния клуб, за който е играл - клуба на талантливите българчета. Най-добрият ни футболист връчи лично седмите годишни награди "Успелите деца на България", учредени от неговата фондация.

11 българчета с големи постижения през 2014 г. бяха наградени от техния идол, но стотици влязоха в клуба на успелите, създаден от Бербатов и директора на фондацията му Димитрина Ходжева. 9-те победители, сред тях и нашата Мариам Маврова, в различните възрастови групи на областите "Изкуства", "Наука" и "Спорт" получиха годишна стипендия и статуетка със символа на фондацията - дете, протегнало ръце към звездите.
Целта на годишните награди “Успелите деца на България” е да отдаде дължимото на децата, спечелили със своя талант и труд призови отличия на различни конкурси през изтеклата година и да стимулира тяхното развитие. Проектът традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката и на Асоциацията на българските училища в чужбина.
Мариам Маврова членува от 5 години в едноименната фондация на Димитър Бербатов. Назря моментът и заслужено бе оценена за най-добрите си постижения от Клуб 2014 на “Успелите деца на България“.
Церемонията по връчване на наградите се състоя в The Residence Exclusive Сlub в присъствието на децата-финалисти , придружени от своите семейства и приятели. Членовете на Клуб 2014 участваха и в развлекателната част на церемонията. Водещ на събитието бе познатия на всички актьор Захари Бахаров. А за финал на концерта бе изпълнение на Мариам Маврова с песента “Feeling good”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай