Велинград - online - Математиката е любов за учениците на ОУ ”Христо Ботев” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Математиката е любов за учениците на ОУ ”Христо Ботев”
Публикувано 2015-06-09 08:53:40 от Темпо

На 2 юни в ОУ ”Климент Охридски” в Пазарджик се състоя тържествена церемония под егидата на Съюза на математиците в България (СБМ) по награждаването на най-добрите математици в област Пазарджик, завоювали първи места в областен кръг на Национална олимпиада по математика, математическото състезание “Европейско кенгуру” и математическото състезание “Иван Салабашев”.

За голяма радост там бяха и нашите ученици, които с резултатите си показаха, че математиката не е суха и трудна наука, а е любов. Виктория Ванкова Пандева, ученичка от V ”б” клас, се класира на 3-то място в областния кръг на Националната олимпиадата по математика. Васил Ангелов Цикалов, ученик от I ”а” клас, се отличи на 1-во място в Международното математическото състезание “Европейско кенгуру”.
Приветствие към участниците поднесоха Тодор Попов - кмет на Пазарджик, г-жа Кайтазова - началник на РИО-Пазарджик и г-жа Дулчева - старши експерт по математика и информатика, която сподели, че изпитва огромно удоволствие да бъде сред толкова млади, умни и талантливи хора, сред техните близки и техните учители, помогнали им да достигнат високите резултати. Тя отправи мили пожелания към най-малкия участник и първенец - нашия Васко, да следва и не отстъпва по успехи на присъстващите по-големи каки и батковци.
След много песни и танци церемонията завърши за победителите с хапването на вкусна торта, направена от шоколад и математически формули. Мили ученици, гордеем се с достойното ви представяне. Пожелаваме ви още много бъдещи успехи в тайните на математиката!
Мария Петакова, ст. учител по математика в ОУ ”Хр. Ботев”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай