Велинград - online - Половин век по-късно! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Половин век по-късно!
Публикувано 2015-06-16 09:15:43 от Темпо

На 6 юни във Велинград се състоя една запомняща се среща на съученици от ПГ “Васил Левски”. Всяка година се провеждат такива срещи на различни випуски, но това събиране отбеляза цели 50 години от времето, когато родените през 1947 г. момичета и момчета завършват своето средно образование като Випуск 1965.

50 възпитаници (сякаш в унисон с годишнината) на велинградската политехническа гимназия се събраха на специално организирано тържество в известен велинградски ресторант. На срещата присъства и добре познатият учител по математика и физика Никола Колев, един от доайените на учителския колектив. Музика, песни, танци (който още ги може), мили спомени за отминалите години, разговори за настоящите дни и надежди за бъдещето. Всеки един от тях се е реализирал в живота си в професионален и семеен план, много са се пръснали из цялата страна. И този випуск може да се похвали с известни хора в различни области на науката. Сред тях са ст.н.с. I ст. проф. д-р Стоянка Кендерова (Белева по баща) - ориенталист, арабист, архивист в националната библиотека, проф. дмн д-р Димитър Кадийски - председател на Института по експериментална морфология, патология и антропология с музей при БАН и доц. д-р инж. Георги Динков - специалист по електротехника и електроника. Беше отдадена и заслужена почит към всички учители и съученици, които вече са напуснали този свят.
В края на вечерта се размениха телефони и адреси за поддържане на връзките и беше решено предстоящите срещи да бъдат по-често. Вече всяка година във втората събота на юни за Випуск 1965 времето на срещата ще е известно, остава да се определя само мястото.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България