Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.06.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.06.15
Публикувано 2015-06-16 10:07:39 от Темпо

КАМЕРИ Началникът на Областната дирекция на полицията старши комисар Йордан Рогачев изпрати писма до всички кметове на общини в област Пазарджик. Той настоява да бъдат изградени и то в най-кратки срокове системи за видеонаблюдение на най-натоварените пътни артерии и места, за да се гарантира пътната безопасност и да се противодейства на битовата престъпност.


АСФАЛТ Още една обществена поръчка за асфалтиране обави Община Ракитово. Със сумата от 151 939 лева ще бъдат асфалтирани участъци от общинската пътна мрежа: местността Карагачи - Костандово - Дорково, Ракитово - Костандово и Ракитово - “Пивото”. Изпълнител на поръчката ще бъде избран чрез открит конкурс, който започва на 10 юли 2015 г.

ПОЧИСТВАНЕ РИОСВ - Пазарджик извърши проверка как общините изпълнили предписанията за почистване на терените около общинската и републиканска пътна мрежа. Инспекцията отчете, че битовите отпадъци на входно-изходния път в Драгиново и по жп-линията в района на Велинград са почистени.

ОБРАЗОВАНИЕ СОУ “Св.св. Кирил и Методий“ Велинград е първото училище от нашата община, което стана член на Световния образователен форум. На международната конференция “Лидерство за равен достъп и качествено образование“ на 4 юни 2015 г. лично председателят на Световния образователен форум Тон Дюиф връчи плакета за членство на директора на училището Ани Василева.

ЯЗОВИР На 17 юни (сряда) ще бъде отворен основният изпускател на язовир Батак за годишен технически преглед. НЕК ЕАД “Язовири и каскади” уведомява, че в манипулацията ще се проведе на 17 юни във времето от 9.00. до 16.00 ч. С оглед спазването на изискванията за безопасност са взети всички мерки за осигуряване проводимостта на речното корито на река Мътница, както и превантивни мерки за недопускане на хора, животни, техника и др. в заливаемите зони.

НИШ На 5 юни Дневният център за възрастни хора с увреждания - Велинград организира еднодневна екскурзия до Ниш. Потребителите на центъра имаха възможността да разгледат крепостта в центъра на сръбския град от 18. век и красивата река Нишава.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола