Велинград - online - Две поредни години - един шампион 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Две поредни години - един шампион
Публикувано 2015-06-23 09:13:13 от Темпо

За втора поредна година велинградчанинът Иван Шейнов доказва, че е най-силният борец по сумо в Европа в неговата възраст и категория. След като миналата година в Самоков той за първи път стана европейски шампион до 21 г. в категория 115+, в средата на юни тази година той дублира успеха си в македонския град Щип и отново спечели златен медал.

Този път за него е било по-трудно, защото в началото на май получи контузия в ребрата и това поставяше под въпрос участието му в предстоящото европейско първенство. Възстановяването е протекло сравнително бързо, но въпреки това ритъмът на тренировките и натоварванията не са били според предварително планираните. В крайна сметка треньорите и лекарите са преценили, че моментното му състояние позволява да се бори и са разрешили да замине като участник в националния отбор на България.
Първата си победа на европейския шампионат в Македония преди седмица Иван Шейнов постига срещу сумист от Унгария - същият, който миналата година се е борил с него на финала в Самоков. Следващият успех е срещу другия български участник в тази категория - Спас Панайотов. Победният ход на Иван продължава и срещу третия му съперник, който е представител на домакините. Въпреки подкрепата на публиката македонецът е победен и пътят към финала е открит. Там нашият сумист се изправя срещу втория състезател на Унгария. В най-трудния си двубой Иван Шейнов успява да повали противника си на земята и с това да спечели крайната победа и с това да защити титлата си на европейски шампион до първенството през следващата година.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай