Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.06.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.06.15
Публикувано 2015-06-23 09:55:19 от Темпо

ПРОКУРОР Висшият съдебен съвет откри процедура за избор на районен прокурор в Районна прокуратура - Велинград. На 6 юли 2015 г. изтича мандатът на настоящия районен прокурор Елена Малинова. Кандидатите за поста имат 14-дневен срок за подаване на документи за участие в конкурсната процедура, която ще бъде проведена от ВСС.


СЕСИЯ Юнската сесия на Общински съвет - Велинград ще се проведе на 25 юни 2015 г. Сред важните точки в дневния ред е създаването на ново дружество, което да работи за реализиране на новия проект за спортен и туристически център “Сютка”. Предвижда се в дружеството с равни дялове в общия капитал от 5000 лева да участват общините Велинград и Ракитово и то да се управлява от двама управители, посочени от двете общини.

АСИСТЕНТИ През юни няма да има втори прием на документи за потребители и лични асистенти по проекта “Нови възможности за грижа”, съобщиха от община Велинград. От проекта отчитат, че финансовият ресурс вече е разпределен, като броят на потребителите е значителен - 14 133 човека в цялата страна, а има и дълга листа на одобрени, чакащи да бъдат включени.

КОНКУРСИ През седмицата започнаха откритите конкурси за избор на изпълнител по две обществени поръчки на община Велинград. В обявената поръчка за асфалтиране на улици участват две фирми, а в поръчката за саниране на жилищни блокове кандидати са четири фирми. Очаква се комисиите да обявят победителите в срок до един месец.

ДЪЛГ Община Ракитово насрочи публично обсъждане на отчетите за общинския дълг за 2014 г. и получените по проекти средства от Европейския съюз. Общественото обсъждане ще се проведе на 1 юли от 10 часа в залата на общината. От публикуваните на сайта на общината отчети се вижда, че през 2014 г. е поет общински дълг в размер на 1 405 545 лева, като средствата са послужили за финансиране на проекти.

КРЪВОДАРЯВАНЕ На 2 и 3 юли от 9 до 12.30 часа пред Община Велинград Районният център за трансфузионна хематология - Пловдив съвместно с Българския червен кръст организират провеждане на акция за безвъзмездно и доброволно кръводаряване за гражданите и гостите на общината.

ПОЛИВАНЕ Кметът Иван Лебанов издаде заповед за ограничаване на поливането на личните дворове на територията на Велинград в часовете от 6 до 22 часа. Разпоредбата е във връзка с летния сезон, а контролът за спазването й е възложен на зам.-кмета Атанаска Хрисчева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води