Велинград - online - Школата по пиано изпълни музикален финал за годината 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Школата по пиано изпълни музикален финал за годината
Публикувано 2015-06-30 09:02:30 от Темпо

На 22 юни в залата на НЧ ,,Отец Паисий-1893’’ се проведе годишният акт концерт на възпитаниците на школата по пиано при читалището с ръководител г-жа Стоянка Енчева - носител на наградата на Община Велинград за принос в развитието на културата за 2015 година.

Началото на концерта постави малкият Георги Попчев, който изпълни ,,Магаренцето с двуколката’’ на Парашкев Хаджиев. Надежда Попчева изпълни немска народна песен, а Анелия Костова се представи с класиката на Елвис Пресли ,,Обичай ме нежно’’. ,,Руска тройка’’ от Александър Йосифов бе избраното изпълнение на Стефан Сергиев, а Мариан Марков представи популярния руски романс ,,Очи чорние’’ и ,,За тебе хората говорят’’. Изборът на Йоана Янева бе полка на Майкапар и Буги. За своето представяне Андрей Зарев бе избрал две произведения на Йохан Себастиан Бах - ,,Чешка полка’’ и ,,Хорал’’. Милост Зарева, която още не ходи на училище, но обожава черно-белите клавиши на пианото се представи с етюд от Дюверноа и полка ,,Анна’’ от Йохан Щраус, Лия Пейчинова изпълни ,,Мислене на глас’’ от Ед Ширан, а Бояна Зарева ,,Реката’’ от Ирума и ,,Прелюдия’’ от Парашкев Хаджиев. За Велка Коцева изборът бе ,,Унгарски танц’’ на Йоханес Брамс. Мелодията Нино Рота от филма ,,Кръстника’’ и балада за Аделина на Оливие Тулсен изпълни Александър Налбантов.Първа част на Лунната соната от Лудвиг ван Бетовен и Етюд от Ман Фред Шмиц бе изпълнението на Екатерина Зарева.
И, както повелява традицията на Виенската опера новогодишните й концерти да завършат с ,,Радецки марш’’ от Йохан Щраус, с това изпълнение на Боряна и Екатерина Зареви завършиха годишният концерт на възпитаниците от класа на Стоянка Енчева. За всички малки и големи пианисти бяха заслужените аплодисменти на публиката, а за г-жа Енчева - красивите безброй букети.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води