Велинград - online - Ваня Средкова спечели първо място и стипендия в Несебър 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ваня Средкова спечели първо място и стипендия в Несебър
Публикувано 2015-06-30 09:07:01 от Темпо

През май в Пазарджик се проведе утвърденият фестивал “Нота по нота”,организиран от Младежкия дом и общината. Компетентното жули с председател Красимир Гюлмезов, Виолета Гюлмезова и Мая Райкова - продуцент в БНТ класира изпълнението на Сонай Юсеин и той получи наградата на Младежкия дом - професионален микрофон.

От 15 до 20 юни в Несебър се проведе 16-ият международен фестивал ”Слънце, радост, красота”, организиран от ОДК, Община Несебър, Национален дворец и на децата и МОН. На него традиционно вече 8 години децата от вокална група “Караоке” се състезават с вокални изпълнители от 9 държави в света. Фестивалът започна с прекрасно дефиле на всички участници със сценични облекла, тържествено вдигане на знамената на държавите участнички и приветствие и символично връчване на ключа на града от кмета на Несебър Николай Димитров.
Тази година участниците бяха 1400. В раздел “Вокални изпълнения” зорко бяха наблюдавани от членовете на журито - Хайгашот Агасян, Тони Димитрова, доц. д-р Спасова. На прекрасните сцени на Старата митрополия и конферентния център представянето на велинградските изпълнители бе изключително достойно. Първо място в трета възрастова група и годишна стипендия на МОН по наредбата за закрила на деца с изявени дарби спечели Иванка Средкова. В първа възрастова група заедно с близо 300 деца се състезаваха Лилия Радойчева и Мария Лекова, които се класираха четвърти. Наградени бяха с диплом, медали и плакет.
Отново високи успехи за талантите от “Караоке” и признание на всички членове на журито и музикални ръководители от цял свят, които го показаха с бурните си аплодисменти по време на изпълненията и връчването на наградите в емблематичния за Несебър амфитеатър.
Юлиана Ковачева, ръководител на ВГ “Караоке”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води