Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.06.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.06.15
Публикувано 2015-06-30 09:29:59 от Темпо

НОТАРИУСИ На 26 юни 2015 г. министърът на правосъдието Христо Иванов издаде заповеди за вписване в Нотариалната камара на нови нотариуси, които се явиха и успешно издържаха наскоро проведените изпити. За съдебния район на Районен съд - Велинград правосъдният министър е подписал заповеди за двама нови нотариуси: Мария Рангелова и Емил Чолев.


ЗЕМЕТРЪС Лек земен трус беше регистриран в 03.49 часа на 22 юни 2015 г. в района на Велинград. Сеизмолозите отчетоха, че трусът е бил с магнитут 2.1 по скалата ан Рихтер, с епицентър на дълбочина 82.2 метра.

СЕДМОКЛАСНИЦИ Излезе първото класиране за езиковите и професионални паралелки с прием след седми клас. От Регионалния инспекторат по образованието - Пазарджик съобщиха, че в областта се закриват 13 от предварително планираните паралелки. Причината е липса на достатъчно кандидати. Сред закритите паралелки е и една такава с хуманитарен профил в СОУ “Васил Левски” във Велинград.

ОТЗОВАВАНЕ Община Ракитово иска отзоваване на двама съдии от Международния арбитражен съд в София. Посоченият съд е избран да гледа дела на общината по договори, подписани от предишната кметица Емилия Еленкова, с които сериозно се ощетява общинската хазна.

ИЗЛОЖБА В камерната зала на читалище “Будилник” в Ракитово свои картини ще покажат художниците Константин Анастасов и Теодора Нанова. Изложбата ще бъде открита на 2 юли.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води