Велинград - online - Труден шампионат за нашите танцьори в Албена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Труден шампионат за нашите танцьори в Албена
Публикувано 2015-07-07 17:33:51 от Темпо

В курорта Албена на 2 и 3 юли се проведе Държавното първенство I ранг по спортни танци. То съвпадна с 20-годишнината на Българската федерация по спортни танци, която бе отбелязана с голямо тържество с участието на треньори, съдии и танцьори.

За разлика от предишни години, този път танцьорите от КСТ “Импулс” Велинград не спечелиха медали в държавния шампионат. Единственото изключение е двойката Илия Добрев - Венцислава Бормалийска, която се състезава за клубовете “Дъга тийм” и “Импулс” и спечели златните медали в многобоя при младежите. При децата до 11 г. Мирослав Бозев - Габриела Навякова заеха 16 място в стандарта и 20 в латина. В многобоя те се наредиха на осма позиция.
Във възрастовата група юноши старша възраст Борислав Даскалов - Диана Енчева останаха на крачка от медалите в латина - четвърто място, а в стандартните танци станаха пети. Малко не им стигна за медал и в многобоя, където отново заеха четвърто място.
Най-голям брой танцьори на “Импулс” Велинград се състезаваха в групата на младежите, където е и най-сериозната конкуренция. Победителите в многобоя Илия Добрев - Венцислава Бормалийска (“Дъга тийм” - “Импулс”) се наредиха на четвърто място в стандарта и на седмо в латина. Велинградските възпитаници Георги Кининчев - Йоанна Сукиязова, които вече се състезават за “Импулс 2008” Пазарджик, заеха седмо място в стандартните танци и четиринадесето в латина. Двойката зае осмо място в многобоя от 10 танца. Кирил Забурдяев - Яна Янушева от “Импулс” Велинград записаха четиринадесето и двадесет и първо място в латина и стандарт и девета позиция в многобоя.
Във фристайла се състезаваха само две двойки, като Коста Каракашян - Вяра Клисурска (“Парадайс” - “Импулс” Велинград) спечелиха първо място.
След държавния шампионат започна големият международен турнир, в който тази година няма да има многобройно велинградско участие.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води