Велинград - online - Гости нямаше, но веселба имаше 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Гости нямаше, но веселба имаше
Публикувано 2015-07-07 17:37:57 от Темпо

Макар че 9-ият рожден ден на Центъра за рехабилитация и социална интеграция на хора с увреждания “Св. вмчца Неделя” в Ракитово не бе удостоен с вниманието на поканените гости, той премина тържествено и весело. Центърът е едно от малкото места в Ракитово, където служители и потребители ходят с удоволствие на работа и процедури.

Много са призивите от страна на потребителите да напишем нещо за “нашата Маша”, както наричат с обич г-жа Мария Балабанова, директор на центъра и за всички хора от персонала, които им създават уют и ги обгрижват.
На този рожден ден всички присъстващи се поздравиха с успехите през изминалата година, които директорката отбеляза в своето слово. Центърът се посещава от 115 нуждаещи се от трите селища на община Ракитово. Вторият етаж е реконструиран и са обособени кабинети за индивидуални и групови занимания. Проверката от инспекторите на Агенцията за социално подпомагане - София е завършила без предписания, което доказва, че екипът на центъра изпълнява задачите си професионално и отговорно. Въпреки отсъствието на представители на община Ракитово, г-жа Балабанова благодари за сътрудничеството.
А купонът беше страхотен - с песни, скечове, томбола и пожеланията на водещата за “здраве, дълголетие, сили и живот, за да бъдем и на следващия рожден ден заедно”. И с вярата, че най-доброто всъщност предстои.
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай