Велинград - online - Преследвай мечтите си докрай, Випуск’2015! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Преследвай мечтите си докрай, Випуск’2015!
Публикувано 2015-07-07 17:44:07 от Темпо

За някои зрелостници този ден е преддверие към истинския живот, който очакват с въодушевление, но и с мъничко страх и колебание. Други с носталгия затварят портата на ученическия си живот, изпълнен с постижения и незабравими емоции. Но всички те вечно щи носят спомена за тържественото връчване на дипломите и незабравимото преживяване, защото дипломирането е един от най-вълнуващите мигове в човешкия живот.

На 19 юни 2015 г. атмосферата в салона на читалище “Отец Паисий-1893” беше наситена с радост, гордост и възторг. Тържествената церемония по връчването на дипломи за завършено средно образование се състоя пред развълнувани родители, доволни учители и щастливи ученици. Този ден беше празник, отреден от времето като триумф на зрелостта! Церемонията бе открита с песен - послание за един от най-успешните випуски в историята на СОУ “Св. св. Кирил и Методий” Велинград. Дуетът Николета Сачкова и Венелин Каленов от “Звънче” създаде неповторим емоционален комфорт за всички присъстващи. Специално изготвеният филм за пътя извървян от зрелостниците показа началото на дългата училищна приказка и многото мигове на успехи и реализация на учениците от Випуск’2015 г.
Директорът на училището г-жа Ани Василева с вълнение и професионално удовлетворение поздрави зрелостниците за блестящите резултати в обучението им, с пожелание празниците като този на дипломирането да изпълват дните им, защото празникът на духа винаги е по-значим от всеки друг.
Безспорно зрелостниците бяха нетърпеливи да получат дипломите си. Във Випуск’2015 се дипломираха 49 ученика от дванадесети клас с достойнство и забележителни постижения. Гордостта на зрелостниците е основателна, защото 19 от тях завършват с отличен успех. За високи постижения Николай Похлупков, Христина Вардева, Марияна Чолакова, Димитър Ролев, Радка Узунова, Аделина Емилова, Яна Паунова получиха грамоти и плакети. С плакет и грамота бяха отличени и посланиците на добра воля: Стоян Димитров, Никол Манова, Виолета Пухалева, Росен Кривулев.
Не само годишните оценки, а и представянето на държавните зрелостни изпити на този випуск е впечатляващо. Особено високи са резултатите на държавния зрелостен изпит по английски език. От 27 явили се зрелостника 17 са с отлични оценки, от които 5 пълни шестици. Средният успех на ДЗИ по английски език е отличен 5. 55. Всички родители и учители можем да поздравим и просто да благодарим на тези страхотни млади хора. С приветствие в песен се обърна към своите съученици и “звънчето” на випуска Радка Узунова възпитаник на ДЮВИШ “Звънче”.
Мили зрелостници, Продължавайте напред към мечтите си, превръщайте трудностите в победи, стъпвайте уверено и непоколебимо, така както го изисква нашето съвремие! Бъдете достойни граждани на Европа и света, защото успехът се крие в самите вас! Покорете света със знание и професионализъм!
Финалът на тази церемония с фойерверки и светлина отбеляза началото на нов етап в живота на зрелостниците - изцяло зависим от собствения им избор. Попътен вятър! Високи цели! Преследвайте мечтите си до край, Випуск’2015!
Лиляна Шаламанова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай