Велинград - online - Заслужена благодарност 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Заслужена благодарност
Публикувано 2015-07-07 17:50:28 от Темпо

Музикантите и мажоретките от Представителен младежки духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” при НЧ “Отец Паисий -1893” Велинград и техните художествени ръководители Димитър Лазаров - диригент и Биляна Масларова - хореограф, Сдружение “Музикално и танцово общество Димитър Мечев” изказваме своята сърдечна благодарност за подкрепата и помощта на всички, които бяха с нас през дните на подготовка и осъществяване на това празнично за града събитие - 50-годишния юбилей на Представителен младежки духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев”.

Българинът винаги е бил готов да даде всичко в името на децата си, всичко за тяхната духовна и творческа реализация. Това е много ценно особено днес, когато повечето от нас са обърнали сякаш гръб на културата и онези ценности, които винаги са били неразделна част от обществото ни. Дълг на всички е да поддържаме жива духовната енергия, творческия дух, потребността от магията на музиката и танца.
Благодарим на всички спонсори, които направиха така, че да се случи прекрасния ни празник : Община Велинград , Фирма “Братя КОЦЕВИ”, “Минерали М”,които изработиха и дариха паметната плоча на нашия патрон ,“ACOUSTIK SOUND GROUP PRO SOUND LIGTH SISTEM”, “РОТАРИ КЛУБ ВЕЛИНГРАД”, които ни дариха музикални инструменти, парк хотел “ОЛИМП”, автокъща “ВЕЛИ АВТО”, сладкарски изделия “TRIM”, ресторант “Родопско село”, VALETUDO BONUM OPTIMUM – SIRONA, бензиностанции “ВЕЛИ ОЙЛ” ЕООД, “АЛЕКСАНДЪР И СИНОВЕ”, рок и джаз клуб “UNDER THE STAGE”, Гранд хотел “ВЕЛИНГРАД”, “ТРАНСМЕТАЛ” ЕООД, “ВЕЛИНГРАД ДИЗАЙН” ЕООД, Балнеологичен център “КАМЕНА”, хотел “АСЬОВ Холидейс”, бившите музиканти Ангел Манолов и Мариус Чукалов за дарените ударни инструменти.
Благодарим на всички ентусиасти : Мария Полежанска, родителски комитет - Катя Мечева и Любка Сергева , родители и общественост - Цветанка Грозева, Милияна Шулева, Йорданка Бокова, Йорданка Живкова, Ваня Филипова, семейство Мечеви, които отдадоха много сили и време, за да продължи да съществува институцията, която е една от емблемите на града.
Благодарим за всички поздравителни адреси, плакети и цветя, за аплодисментите на публиката, които са най-ценния ни подарък.
Благодарност и за събраните в кутията за дарения в ресторанта 547 лева, които ще подпомогнат предстоящото турне на оркестъра.
Скъпи приятели,
Вие доказахте, че с общи усилия, упоритост и желание могат да се преодоляват трудности, да се случват дори чудеса.
Вярваме, че и занапред ще има на кого да разчитаме, че заедно ще поддържаме огънчето, което запали един невероятен човек - УЧИТЕЛЯТ ДИМИТЪР МЕЧЕВ.
Ние също обещаваме да следваме тази мисия - да прославяме нашия град у нас и по света!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води