Велинград - online - “Звънче” записа първи успехи в Северна България 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” записа първи успехи в Северна България
Публикувано 2015-07-14 09:40:52 от Темпо

На 26 и 27 юни в Павликени се проведе IV-ти Международен конкурс за детска песен “Нека да е лято”. Конкурсната програма бе обособена в четири възрастови групи, оценявани от жури под председателството на композитора Стефан Димитров. Изключително силно музикално присъствие и артистичност на сцената на летния театър в Павликени заявиха децата от ДЮВИШ “Звънче” Михаела Нанова, Преслава Кузева и Ванеса Баева.
Те очароваха публиката с различния си репертоар от красиви български песни и руски песни. За първи път представители на велинградската музикална школа се явяват на конкурс в северната част на България, но категорично доказаха, че те са комбинация от характери, талант и огромна любов към музиката!
На 3, 4 и 5 юли курортен комплекс Албена бе омакин на XVI Международен фестивал на творческите състави “Приятели на България”. На сцената на театър-вариете “Албена” се проведоха осем фестивални концерта с участието на вокални изпълнители и танцьори от България, Русия и Румъния, оценявани от професионално жури с председател композитора Хайгашод Агасян. Възпитаниците на сем. Казалиеви показаха най-доброто от себе си и извоюваха престижни награди. В група мини чаровната Анжелина Денчева завоюва наградата лауреат I-ва степен. Артистичната Калина Десподска в група младша също бе наградена като лауреат от I-ва степен. Венелин Каленов с чувственото си изпълнение на песента “На майка ми” и “Not your perfect guy”, спечели награда лауреат II-ра степен. В средна група Николета Сачкова с прекрасното си изпълнение на песните “Повей, ветре” и “Simply the best”, както и атрактивното облекло, завоюва лауреат I-ва степен, артистичната Цветина Вачева - лауреат II-ра степен. В група старша Иванка Алексиева с чудесните си изпълнения на песните “Вървя” и “Ты лети, моя душа” спечели наградата лауреат I-ва степен. Дуетите “Звънче” - Николета Сачкова и Венелин Каленов станаха лауреати I-ва степен; “Moonlight” - Цветина Вачева и Иванка Алексиева - лауреати I-ва степен. Публиката аплодираше прекрасните им изпълнения. Децата получиха специални поздравления от председателя на журито г-н Агасян за отличното си представяне.
Три дни на сцената грееше красота, лееше се прекрасна музика. “Звънчетата” имаха възможност да се насладят на прекрасни изпълнения на класически и модерен балет, народни танци и руски музикален театър. Всички се убедиха, че музиката прави хората по-добри, по-задружни и по-искрени. Тръгнахме си удовлетворени и заредени с положителни емоции и с амбиция за нови успехи на VI Международен фестивал “Дъга над Клептуза”!
сем. Казалиеви и родители

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай