Велинград - online - Акценти от Празниците на културата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Акценти от Празниците на културата
Публикувано 2015-07-21 17:43:41 от Темпо

На 13 юли на сцената на площад “Н. Гяуров” пяха възпитаниците на Юлиана Ковачева от вокална група “Караоке” към Народно читалище “Отец Паисий-1893”. Публиката чу едни от най-популярните български хитове, аплодира младите таланти и техните многобройни награди от фестивали у нас и в чужбина. В концертната програма се включиха и танцови двойки от “Импулс”.


Народният певец Николай Учкунов се включи в програмата на Празниците на културата с фолклорен концерт на 14 юли. Песните му накараха голяма част от публиката да се хване на голямо хоро, което изпълни площад “Фонтаните” с хубаво настроение в топлата лятна вечер.

В афиша на Празниците 16 юли бе вечерта на детско-юношеската вокално-инструментална школа “Звънче”, създадена и ръководена от Йорданка и Иван Казалиеви. В концерта се включиха многобройните “звънчета”, които за пореден път показаха своя талант пред гражданите и гостите на Велинград.

Групата за популярни песни към НЧ “Отец Паисий-1893” изнесе своя концерт на 16 юли. Дамите отново заложиха на музикална класика, мелодичност и емоционалност, с което заслужиха аплодисментите на публиката.

На рождения си ден 17 юли голямата музикална надежда на Велинград Мариам Маврова изнесе своя първи самостоятелен концерт. Това бе поредната стъпка нагоре за Мариам, която вече има десетки награди от музикални конкурси и фестивали, успешни участия в телевизионни формати, номинация от фондацията за талантливи деца на Димитър Бербатов и публика от много верни почитатели. Заедно с нея на сцената бяха водещият от БНТ Благой Цицелков и танцьори от столичния арт център “Кърнолски”. В началото Мариам благодари на кмета Иван Лебанов и Нели Стефанова за тяхната помощ за концерта, след което разкри всички страни на своя талант и в индивидуалните си изпълнения, и в дует с Павел Матеев. Много поздрави и цветя за Мариам, професионално озвучаване и пищна заря допълниха този чудесен музикален финал на новата инициатива “Весела ваканция”, с която общината привлече към Празниците на културата и по-младежка аудитория.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай