Велинград - online - 17 дни Празници завършиха с “Всичко ми е наред” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

17 дни Празници завършиха с “Всичко ми е наред”
Публикувано 2015-07-21 17:52:34 от Темпо

43-тите велинградски Празници на културата приключиха на 19 юли 2015 г. с концерт на Васил Найденов, който събра на площад “Николай Гяуров” огромна публика от всички възрасти. “Той е докоснат от Бога и около него има ангели” - с тези думи на Богдана Карадочева кметът Иван Лебанов представи певеца, на когото общината повери финала на Празниците.

В концерта, продължил повече от час, Васил Найденов изпя своите най-големи хитове. Множеството на площада пя заедно с него “Междучасие”, “Телефонна любов”, “Синева”, “Адаптация” и още много от незабравимите му песни от вчера и днес. С дамите от дует “Трик” Васил Найденов изпя и легендарни дуети като “Огън от любов” и “Стари мой приятелю”, а част от песните прозвучаха без музикален съпровод, само с неповторимия глас на певеца. Вечерта на 19 юли ще остане незабравима за много от неговите почитатели, които пяха, танцуваха, вълнуваха се, а най-напористите успяха и да се снимат с любимата си звезда.
В последната вечер от Празниците на културата кметът Иван Лебанов благодари на всички велинградски самодейци и на хората, които от 3 до 19 юли работиха неуморно за организацията и провеждането на толкова много културни събития. Поздрав към велинградчани отправи Светлана Сороко, директор на Двореца на културата в побратимения белоруски град Молодечно, а сред публиката на заключителния концерт бе и лидерът на БСП Михаил Миков.
Тази година в рамките на Празниците велинградчани и гостите на СПА столицата на Балканите видяха концерти на духови оркестри, спектакъл на Руслан Мъйнов и Шуменската филхармония, фолклорни концерти, 4 изложби в музея и галерията, представяне на 3 книги, концерти на Невена Цонева, Мариам Маврова, “Звънче”, “Караоке”, деца от детските градини, състави от пенсионерските клубове, арт ателиета, театрални спектакли. Новата инициатива “Весела ваканция” даде възможност на децата за спорт, разходки и развлечения. Сред най-мащабните прояви отново бяха фестивалите “Хоро при извора” и “Дъга над Клептуза”.
Общо 17 дни, които започнаха с любими руски песни и завършиха с “Казано честно, всичко ми е наред”. Всичко ще е наред (или поне ще помогне) и с туристическия сезон, ако след финала на Празниците на културата сцените на Велинград не останат празни в пика на курорта през август.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води