Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.07.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.07.15
Публикувано 2015-07-21 17:53:32 от Темпо

ИЗВЪНРЕДНО Заради върнати решения от кмета Иван Лебанов и областния управител Трендафил Величков общинските съветници ще заседават извънредно на 20 юни. Кметът иска повторно гласуване на решението, с което Общинският съвет отказа да прекрати съсобствеността между общината и фирма “Терма Вел” за 2 парцела в района на плажа в кв. Каменица.
Областният управител е върнал като незаконосъобразно решение за продажба на 2.300 дка земя в Драгиново, която е с начин на ползване ливада и по закон не може да бъде обект на продажба. Съветниците ще гласуват за обособяване на 1000 кв.м. в парцела на общинската болница за изграждане на самостоятелна сграда за Център за спешна помощ.

КРЪСТ Кръст се извиси до параклиса на Елин връх точно в навечерието на големия християнски празник Илинден - 20 юли. Повече за празника и инициативата - в следващия брой.

БАЙРЯМ Мюсюлманите от региона отбелязаха трите дни на Шекер Байрям, който слага край на постите и събира семействата край празнична софра със сладки ястия.

ТОК Електроснабдителното дружество “ЕВН-България” съобщи за отпадане на клауза от общите условия на договора с клиенти. Това става след решение на Върховния касационен съд по жалба на Комисията за защита на потребителите. Отпада клаузата, че възражения срещу фактури могат да се подават само в едномесечен срок и че това не освобождава от плащане на дължимата от клиента сума.

СЪРНИЦА На заседанието си на 15 юли Министерският съвет одобри допълнителен трансфер от близо 8 милиона лева за 10 български общини. Една от тези общини е Сърница, а средствата са предвидени за ремонт на пътна и улична инфраструктура.

МОЛОДЕЧНО Светлана Сороко и Тамата Гридкович от побратимения с Велинград белоруски град Молодечно гостуваха по време на Празниците на културата. На 15 юли те бяха приети от кмета Иван Лебанов и обсъдиха културната програма във Велинград. Гостенките са директор и началник отдел в Двореца на културата в Молодечно.

КРЪВОДАРЯВАНЕ След Велинград акция по кръводаряване ще се проведе и в Ракитово. Българският червен кръст и Кръвният център - Пловдив организират акцията на 24 юли от 9 до 12.30 часа пред община Ракитово.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай