Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.07.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.07.15
Публикувано 2015-07-28 10:00:03 от Темпо

СЕСИЯ На 30 юли ще се проведе редовното месечно заседание на Общински съвет - Велинград. Очаква се съветниците за изберат за управител на общинската болница “МБАЛ-Велинград” д-р Жеко Чешмеджиев, за управител на “ВКТВ” досегашния титуляр на поста Борис Голомехов и за контрольор на “ВКТВ” досегашната Калина Накова. Ще бъдат гласувани маломерните паралелки за новата учебна година. В дневния ред има предложения за откриване на процедура за отдаване под наем на водните колела и лодки в двете езера на Клептуза и за поставяне на 8 преместваеми съоръжения за търговия с площ от 32 до 70 кв.м. в парка на Клептуза със срок до 15 септември 2015 г.


БАСЕЙНИ Областната комисия по водно-спасителни дейности е извършила проверки на 30 басейна в Пазарджишка област, като голямата част от тях са във Велинград. Резултатите от проверките сочат, че обектите отговарят на изискванията и не са открити нарушения при дезинфекцията и анализите на водата, както и по дератизацията на зелените площи около басейните.

ВОДОПРОВОД Община Велинград насрочи за 19 август 2015 г. открит конкурс за избор на изпълнител по обществена поръчка за реконструкция, ремонт и подмяна на довеждащ водопровод Джеферица - Юндола - Света Петка - Пашови и махали. Стойността на поръчката е 1 065 071 лева, като средствата са трансфер от държавното предприятие ПУДООС.

ДОРКОВО От петък до неделя (31 юли - 2 август) в Дорково ще се проведе XVII международен фестивал за автентичен фолклор.

БРЮКСЕЛ Членове на Младежи ГЕРБ от област Пазарджик посетиха Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата Андрей Новаков. В групата са участвали и представители на младежките структури на партията във Велинград и Ракитово.

КИНО През август в салона на читалището в кв. Лъджене ще има кинопрожекции. Те ще започнат още в началото на месеца, като домакините съобщиха, че за зрителите ще има и детски, и 3D филми.

СЦЕНА В НЧ “Отец Паисий-1893” се проведе тридневна Театрална сцена с участието на самодейни театри от Карлово, Велинград и Асеновград. За велинградската тетарална трупа летният сезон продължава с гостуване в Белово, където ще представят пиесата “Безумна фамилия” под режисурата на Мариус Донкин.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води