Велинград - online - За достойнството и принципите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

За достойнството и принципите
Публикувано 2015-08-04 09:46:24 от Темпо

Повод за настоящото изявление станаха поредица от събития, които уронват престижа на Общинската структура на ПП “ГЕРБ“ като организация и на всеки един член и симпатизант. Заявяваме най-отговорно, че заставаме зад целите на ГЕРБ и ще спираме всеки опит за накърняване честта и достойнството на принципните хора.

Общинското ръководство на ПП “ГЕРБ“ наследи достатъчно негативи от хора, които вече не са в нашите редици. Те - явно или добре прикрито, са нарушавали в своята дейност важни морални и етични принципи и са се отдалечавали от целите на ПП “ГЕРБ“. Новото ръководство, което бе подкрепено при избора си от абсолютно мнозинство, приема открито всеки член и и симпатизант и всяка добра идея и предложение, подкрепящи принципите на прозрачно и отговорно управление. Партията не може да се използва за прокарването на бизнес и корпоративни интереси и именно това е поводът за напускането на определени членове.
Последният, напуснал Общинския съвет от групата на ГЕРБ заяви публично, че “не е съгласен с политиката на Общинското ръководство. С това, че - бяхме против приватизацията на Общинската болница
- бяхме против взимането на безумния кредит от 5 милиона лв.
- бяхме против изграждането на волфрамовата мина?
За “да се работи с общинското ръководство“, се налага хората, имащи някакви претенции, да се явяват на заседанията на това ръководство, още повече, когато са общински съветници, избрани от листата на ГЕРБ и когато “решават да напускат“ да не уведомявате първо другите политически партии в града, а да имате достойнството да го кажете най-напред на своите.
ПП “ГЕРБ” - Велинград изцяло подкрепя настоящите четирима общински съветници, които са доказали своята принципност и откритост, поставяйки обществения пред своя личен и бизнес интерес. Категорично се дистанцира от вече напусналите.
Общинското ръководство на ПП “ГЕРБ“ - Велинград работи изцяло за развитието на Община Велинград и доказва с действия своите намерения и обещания.
От Общинското ръководство на ПП “ГЕРБ“ Велинград

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай