Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.08.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.08.15
Публикувано 2015-08-11 09:31:19 от Темпо

АГРЕГАТ Община Сърница очаква да получи дарение от фондация “Солидарна Швейцария - Източна Европа”. Дарението ще бъде модерен агрегат за електрически ток, който ще реши един от проблемите на новата община - всяка зима токът спира заради труднодостъпните ел. трасета в гората.


ПРСР Общините Велинград, Ракитово и Сърница са сред одобрените, които ще могат да получат финансиране по мярка “Помощ за подготвителни дейности” на Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). Наредбата на Министерството на земеделието, която определя новия регламент, бе публикувана преди седмица в Държавен вестник и влиза в сила.

ПЪТ 30 000 лева е прогнозната стойност на 3 технически проекта за аварийно-възстановителни работи по пътните откоси на пътя от Дорково до язовир Батак. Община Ракитово ще сключи договор за тяхното изработване с пернишката фирма “Инфраконструкт” ООД. Избраната процедура е договаряне без обявление и ще се проведе на 14 август 2015 г.

ДОБРОВОЛЦИ Министерството на вътрешните работи допълни наредбата за доброволните формирования в общините, чиято задача е преодоляване на бедствия, аварии и извънредни ситуации. С промените към списъка на общините, които трябва да създадат свои доброволни формирования, е прибавена и новата община Сърница.

ФЕНЕРИ Изпълнителната агенция по горите апелира през пожаропасния летен сезон да не се използват летящи фенери в горските територии. Според специалистите фенерите създават опасност от пожари, особено в близост до гори и изсъхнали тревни площи.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води