Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.08.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.08.15
Публикувано 2015-08-18 18:05:35 от Темпо

ТОК “ЕВН-България” съобщи, че клиентите ще продължат да плащат цената за възстановяване при прекъсване на снабдяването с ел. ток поради неплатени сметки. От фирмата-монополист смятат, че решението на съда за отмяна на тази цена в общите условия, не се отнася за мрежовото дружество “ЕВН-Електроразпределение”. На обратното мнение са юристи и граждански организации, които доведоха съдебния спор до Върховния административен съд.


ПЪТ От 17 до 22 август ще се полага еластична настилка на жп-прелеза по линията на теснолинейката в района на Септемврийските ханчета. Докато тече ремонтът, от и за Белово и Велинград ще се ползва обходен маршрут през селата Варвара, Семчиново и Симеоновец.

НАДЗОР Пловдивската фирма “Водоканалконсулт” с управител архитект Иван Наков е поканена от Община Велинград да изпълнява авторския контрол по строителството и реконструкцията на водопреносната и канализационна мрежа при първия етап от ремонта на булевард “Съединение”. Общината възлага обществената поръчка по процедурата “договаряне без обявление”, тъй като фирмата има авторски права за инвестиционния проект. Прогнозната стойност на надзора е 7000 лева.

МИГ Община Сърница ще се присъедини към Местната инициативна група “Високи Западни Родопи”, което ще позволи да кандидатства за финансиране по Програмата за развитие на селските райони. През изминалата седмица започна избор на представители на местния бизнес и неправителствения сектор в Местната инициативна група.

ФРАНЦИЯ На 18 август Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” заминава на 10-дневно турне. В юбилейната година музикантите и мажоретките ще свирят отново в страната, където имат най-много турнета - Франция. Наред с концертите в южната част на Франция е планирано и пътуване до Барселона. За осъществяването на турнето помогнаха кметът на община Велинград Иван Лебанов и сдружение “Музикално и танцово общество “Димитър Мечев”.

МОБИЛНОСТ Започна регистрацията на общините, които искат да участват в тазгодишната Европейска седмица на мобилност, която пропагандира използването на устойчив и екологичен транспорт. Кампанията ще бъде в дните от 16 до 22 септември, а мотото този път е “Избери. Промени. Комбинирай.”

СЪБОР Сърница насрочи дати за ежегодния събор в края на лятото. Тази година съборът ще се проведе на празничните дати 5 и 6 септември.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай