Велинград - online - Стартира силен детски турнир по футбол 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Стартира силен детски турнир по футбол
Публикувано 2015-08-25 09:20:10 от Темпо

На 23 август на градския стадион във Велинград стартира второто издание на детския турнир по футбол "Звезди на бъдещето 2015", организиран от Община Велинград, Община Ракитово, БФС и туристическа агенция “Национал турс".

Състезанието е разделено на две възрастови групи - за деца до 14 г., родени през 2002 г. и за деца до 11 г., родени през 2005 г. По-големите ще играят “Футбол 11” (стандартен брой играчи на голям терен) за "Купата на Община Велинград", а по-малките “Футбол 7” (1 вратар+6 други играчи на терен и врати с по-малки размери) за "Купата на Община Ракитово".
Турнирът, както и миналата година, е международен. В него участва и отборът на „Войводина” (Нови Сад, Сърбия), една от най-силните футболни академии на Балканите. Другите отбори са представители на водещи детско-юношески школи в страната като “Берое” (Стара Загора), “Славия” (София), “Ботев” (Пловдив), “ДИТ Спорт” (София), “Етър” (Велико Търново), “Лудогорец” (Разград), “Национал” (София), “Черноморец” (Бургас), “Вихрен” (Сандански), “Орлета” (Пазарджик) и домакините от “Чепинец” (Велинград).
Целта на турнира е да се подпомогне развитието на играчите от участващите отбори, които ще имат възможност да премерят сили преди началото на новия футболен сезон. Освен това участниците ще имат отлични условия за изграждане на ползотворни и дългосрочни добри отношения между деца, треньори и ръководители и време за опознаване забележителностите на двете общини.
Мачовете ще се играят сутрин и следобед на двата стадиона (“Футбол 11” във Велинград, а “Футбол 7” в Ракитово), като всеки отбор ще играе само по един мач на ден, за да балансират между спортно-състезателната и социализиращо-ваканционната страна на турнира Финалите и награждаването са насрочени за обедните часове в петък, 28 август.
Освен многото талантливи деца от почти всички райони на страната и съседна Сърбия, на турнира ще си дадат среща и треньори, които са играли с успех по терените на нашата "А" група. Сред тях са Миодраг Пантелич, който води “Войводина” U14, Марчо Дафчев - треньор на “Ботев” U14 и Любомир Божанков - треньор на “Славия” U14.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай