Велинград - online - С 2.1 милиона от ПУДООС започва подмяна на водопроводи 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

С 2.1 милиона от ПУДООС започва подмяна на водопроводи
Публикувано 2015-08-25 09:57:56 от Темпо

На 19 август 2015 г. кметът на община Велинград Иван Лебанов подписа договор за реконструкция на водопроводните клонове по бул. ”Съединение” - ЕТАП I. Договорът е на стойност 2 151 659,46 лева без ДДС и е безвъзмездна помощ за община Велинград от ПУДООС.

Трасето на ремонта минава от жп прелез гара Чепино през улиците “Димитър Благоев” и “Братя Маврикови”, бул. ”Съединение” до пресечката с ул. ”Родопи” и по бул. ”Съединение” от пресечката с ул. ”Лиляна Димитрова” (светофарите до Женска баня) до пресечката с ул.”Драва” (моста на река “Еленка” в кв. Каменица).
Ремонтите ще обхванат подмяна на старите и амортизирани разпределителни водопроводи и нови такива с цел по равномерно разпределяне на водата към консуматорите и по-добра работа на главните клонове. Предвидена е подмяна на съществуващия дървен водопровод. Към прилежащите на бул.”Съединение” улици са предвидени връзки със спирателни кранове до 3 метра навътре към улицата. Сградните водопроводни отклонения са предвидени да се изпълнят от разпределителните водопроводи. Предвидени са и противопожарни хидранти през 150 метра.
Изпълнителят Сдружение “ИНФРА ВЕЛИНГРАД” има 90 дни (3 месеца) да извърши реконструкцията. Община Велинград ще следи ремонтите да се извършват максимално бързо и качествено, съобщи общинският пресцентър. Кметът Иван Лебанов отново призовава гражданите и гостите на Велинград за разбиране и търпение към неудобствата, причинени от строителните дейности.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България