Велинград - online - Студентът от Света Петка бе намерен мъртъв 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Студентът от Света Петка бе намерен мъртъв
Публикувано 2015-09-02 09:06:13 от Темпо

21-годишният Мехмед Али бе намерен мъртъв недалеч от района под Белмекен, където изчезна на 22 август 2015 г. Сутринта в четвъртия ден от издирването, 25 август, група жени от Света Петка намериха трупа на момчето, в чието търсене се включиха над 200 човека от неговото родно село, планински спасители, пожарникари, ловци, полиция. Трагичната вест покруси хората в Света Петка, които не бяха изгубили надежда, че 21-годишният студент по педагогика в Пловдивския университет ще бъде намерен жив и здрав.

Веднага след първия оглед на местопроизшествието, извършен от полицаи от Велинград и Септември, от Областната полиция съобщиха, че по тялото на младежа няма видими следи от насилие. С помощта на пожарникари трупът е бил изваден и закаран за аутопсия в Съдебна медицина - Пазарджик.
Пред агенция “Фокус” патоанатомът д-р Ангел Фингаров обясни, че най-вероятно загиналият е тичал, подплашен от диво животно - бягал е хаотично и е паднал по очи до ръба на една 300-метрова пропаст. “При падането си е ударил главата, счупил е първи прешлен, който веднага спира връзката с гръбначния мозък и смъртта е настъпила за веднага. Целият труп беше подгизнал във вода заради падналия дъжд. Кофите с боровинки, които е носил, бяха на 200 метра от трупа. Дори и родителите му да са били с него, подобен удар в главата е несъвместим с живота”, смята д-р Фингаров.
Районната прокуратура в Пазарджик е образувала досъдебно производство, по което е назначена тройна съдебно-медицинска експертиза. Срокът за извършването на експертизата е 2 седмици. Работните хипотези по случая са различни, но на този етап най-вероятно е смъртта на Мехмед Али да е нещастен случай.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай