Велинград - online - 12 съветници искат избор на врид управител на “ВКТВ” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

12 съветници искат избор на врид управител на “ВКТВ”
Публикувано 2015-09-02 09:07:15 от Темпо

На 26 август 12 съветници внесоха предложение за свикване на извънредна сесия на Общински съвет - Велинград с единствена точка избор на временно изпълняващ длъжността управител на “ВКТВ”. Аргументите за искането са, че през юли 2015 г. е изтекъл 3-годишният договор за управление на Борис Голомехов, а на сесията на 24 август местният парламент не е утвърдил класирането от конкурса за управител на общинската фирма, спечелен отново от Б. Голомехов.
В същото време се е създала сложна и рискова обстановка за водоподаването в община Велинград, за която е сигнализирал управителят Б. Голомехов. До Общинския съвет е постъпила и докладна записка от кмета на Драгиново Бисер Кафеджиев, в която се посочват проблеми с липсата на вода за дълъг период от време и създаване на обществено напрежение.
Искането за извънредна сесия е внесено от съветници от различни политически групи: Пламен Мавров, Дияна Кехайова, Тома Пачалов, Тодор Ушев, Радослав Димов, Пламен Хаджиев, Георги Николов, Ахмед Юруков, Румен Люгов, Искрен Тюфекчиев, Али Мареко и Муса Онбашиев. Те предлагат да бъде освободен от длъжност, без да се освобождава от отговорност, настоящият управител на “ВКТВ” Борис Голомехов. Втората част от предложението е да бъде избран временно изпълняващ длъжността - до провеждането на нов конкурс за управител. В проекто-решението обаче липсва конкретно име за врид управител.
Извънредната сесия е насрочена за 31 август следобед, така че с решенията на съветниците ще ви запознаем в следващия брой на “Темпо”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води