Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.09.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.09.15
Публикувано 2015-09-02 09:13:24 от Темпо

РЕМОНТ Ремонтът на булевард “Съединение” вече тръгна и в посока Каменица. В момента се правят изкопи за полагането на подземните комуникации и по улиците “Кирил и Методий” и “Криволак”.


КОНКУРС За пети път Висшият съдебен съвет обяви конкурс за свободното от октомври 2014 г. място за административен ръководител на Районен съд - Велинград. На нито един от предишните 4 конкурса не се явиха кандидати за престижния пост. Ако сега има желаещи, те трябва да подадат нужните документи в 14-дневен срок от обявяването на процедурата в Държавен вестник.

РАБОТА Бюро по труда - Велинград обяви, че разполага със средства за разкриване на работни места по Закона за насърчаване на заетостта. Работодателите могат да подадат заявки в срок до 2 септември 2015 г. Средствата са по програми за безработни до 29 и над 50 години, за места за стажуване, за разкриване на нови работни места в микропредприятия, за наемане на хора с трайни увреждания и продължително безработни.

НАРУШИТЕЛИ Областната полиция отчете, че в периода от 17 до 23 август на територията на Пазарджишка област са регистирани 379 пътни нарушения. Задържани са 20 шофьори без книжка и 11 употребили алкохол, издадени са 293 електронни фиша. Няма загинали при пътно-транспортни произшествия, а при 3 тежки катастрофи има трима ранени.

КАМПАНИЯ Министерството на регионалното развитие провежда поредна информационна кампания по проекта за енергийно обновяване на многофамилни жилищни сгради. Във Велинград информационните дни са от 30 август до 1 септември включително, а мястото - пред старата община.

РУДОЗЕМ Децата от ДЮВИШ “Звънче” и техните ръководители сем. Казалиеви изнесоха концерт по случай празника на град Рудозем по покана на кмета Румен Пехливанов. “Звънчетата” Калина Десподска, Михаела Нанова, Венелин Каленов, Николета Сачкова, Цветина Вачева, Иванка Алексиева и Анелия Рачева бяха посрещнати с топлота и много аплодисменти, а след концерта получиха множество поздрави от кмета, от Общинския съвет и от жители на Рудозем.

ОПТИЦИ Националната асоциация на българските оптикометристи и оптици избра да проведе своето годишно събрание във Велинград. Управителният съвет на асоциацията насрочи събитието за октомври.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай