Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.09.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.09.15
Публикувано 2015-09-15 10:26:54 от Темпо

ТУРИЗЪМ 301 740 лева са постъпили в хазната на Община Велинград от туристически данък до края на август 2015 г. В общинския регистър фигурират 73 хотела и къщи за гости. През посочения период най-големи вноски са направили Гранд хотел “Велинград” - 44 841 лева, “Акватоник” - 38 977 лева и “Свети Спас” - 30 455 лева.


КОНСУЛТАНТИ Община Ракитово обяви обществена поръчка с прогнозна стойност до 100 000 лева за пакет консултантски услуги. Общината търси фирма, която да изготви документацията и да консултира управлението, изпълнението и отчитането на проекти по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). Проектите ще са свързани с реконструкция и рехабилитация на общинската улична мрежа. Поръчката е за целия нов период на ПРСР до 2020 г. Конкурсът е насрочен за 20 октомври 2015 г.

УЧИЛИЩА Преди началото на новата учебна година правитеството определи допълнители средства, които общините ще получат по Националната програма “На училище без отсъствия”. Трансферът за община Велинград ще бъде 5601 лева, за община Ракитово 398 лева, а новата община Сърница отсъства и от този държавен разчет.

ПЛАН Сърница организира публично обсъждане на общински план за развитие в периода до 2020 година, което ще се проведе на 18 септември от 11 часа в Младежкия дом. Стратегическата цел на общината е пълноценно и устойчиво използване на местните конкурентни предимства за балансирана икономика, развитие на туризма, повишаване на заетостта и качествена жизнена среда.

ЧЕСТВАНЕ БСП - Велинград организира честване на 9 септември с поднасяне на цветя пред паметника на антифашиската съпротива. Слово за историческата дата произнесе председателят на общинската организация на партията Георги Янчев, а в тържеството взе участие и кметът Иван Лебанов.

ГЯУРОВ С поднасяне на цветя пред паметника на Николай Гяуров на 14 септември бяха отбелязани 86 години от рождението на именития оперен певец и почетен гражданин на Велинград. Честването бе организирано от общината и Историческия музей.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай