Велинград - online - ТЕМПО КОМЕНТАР: “Темпо” в предизборно темпо 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ТЕМПО КОМЕНТАР: “Темпо” в предизборно темпо
Публикувано 2015-09-22 17:44:53 от Темпо

На 25 септември официално започва предизборната кампания за местните избори. Изборът на кметове и общински съветници, които през следващите 4 години ще взимат най-важните решения за града и общината, е изключително важен. За да бъдат изборите честни, трябва всеки от участниците да спазва правилата - не само на закона, а и на морала.

Медиите също участват в изборния процес и в началото на поредната предизборна кампания е редно да обявим към какви принципи и правила ще се придържа вестник “Темпо”:
На първо място поставяме информираността на нашите читатели. Затова в следващия брой на вестника - веднага след финала на регистрациите и изтеглянето на жребия за номерата ще обявим имената на всички кандидати за кмет на община Велинград и всички листите с кандидати за общински съветници. С идеята избирателите да научат повече за кандидатите за кметове на общината “Темпо” ще отправи покана към всеки от тях да участва в нашето блиц интервю. Ще зададем едни и същи кратки въпроси, предполагащи кратки отговори, по важни проблеми, свързани с бъдещето на Велинград и общината. Вестникът ще публикува отговорите на всеки от кандидатите, който уважи нашата покана.
На второ място искаме да поставим в ясни граници платените публикации на участниците в предизборната надпревара. Както във всички предишни кампании, вестник “Темпо” ще отразява БЕЗПЛАТНО публични събития от кампанията като срещи, концерти, митинги и др. Целта ни е да дадем обективна, а не рекламна информация, като редакцията си запазва правото да преценява обществената значимост на различните събития. Предизборните агитационни материали на партиите, коалициите и кандидатите като програми, обръщения, декларации и др. ще публикуваме в каре или с обозначение “ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ”. Отговорността за съдържанието на тези материали е на съответните политически сили и на кандидати, а не на редакцията.
На страниците на “Темпо” няма място за компромати, лични нападки, обиди за религиозна и етническа принадлежност. Призоваваме кандидатите да не използват тези “оръжия” в своите предизборни битки, а да водят честна и открита кампания - без задкулисни сделки и договорки, без продаване на съвести и купуване на гласове. Нека този път го направят, ако наистина могат да работят не само за своето лично бъдеще, а и за бъдещето на нашия град и община.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай