Велинград - online - ПРЕДИЗБОРЕН ОБЕКТИВ 22.09.15. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЕДИЗБОРЕН ОБЕКТИВ 22.09.15.
Публикувано 2015-09-22 18:10:43 от Темпо

ВЕЛИНГРАД
СИК На 14 септември парламентарните политически сили проведоха преговори за разпределение на общо 398 места в секционните избирателни комисии в община Велинград. ГЕРБ ще има 143 представители в СИК, БСП-ЛБ - 68, ДПС - 63, РБ - 41, ББЦ - 26, Атака - 21, АБВ - 21, НФСБ - 15.


РЕГИСТРАЦИИ На 14 септември изтече крайният срок за регистрация на участниците в местните избори. В ОИК - Велинград се регистрираха общо 25 партии, коалиции и инициативни комитети. Инициативните комитети са два - на независимите кандидат-кметове Иван Лебанов и Ангел Манолов. Местните коалиции са 3: “Бъдеще за Велинград”, “Патриоти” и “Заедено за Велинград”. В предишния брой на “Темпо” обявихме 17-те, регистрирани да 12 септември включително. На 13 и 14 септември се регистрираха още: НФСБ с пълномощник Венцислав Еличин, Реформаторски блок с пълномощник Даниела Салкина, МК “Заедно за Велинград” с пълномощник Ангел Даскалов, в която влизат ББЦ и Партия на българските жени, Нова сила с пълномощник Димитър Мерджанов, Движение 21 с пълномощник Елена Костова-Петкова, Социалдемократическа партия с пълномощник Камен Цоклинов, Българска партия Либерали с пълномощник Сюлейман Сюлейман и Обединен блок на труда “Български лейбъристи” с пълномощник Цветан Ангелов.

ЖРЕБИЙ Жребият за номерата, в които партиите, коалициите и кандидатите ще участват в местните избори в община Велинград ще бъде изтеглен на 23 септември 2015 г. Решението на ЦИК за единна номерация на партиите бе оспорено и Върховният съд го отмени, така че жребият за номерата ще се тегли от Общинската избирателна комисия, както разпорежда Изборният кодекс.

РАКИТОВО
РЕГИСТРАЦИИ 23 партии и коалиции се регистрираха за участие в местния вот в община Ракитово. По реда на направените регистрации това са: Евророма, ГЕРБ, Екогласност, Българска социалдемокрация, коалиция Народен съюз, Солидарност, НФСБ, ДПС, Обединени земеделци, БСП, “Българска пролет”, ББЦ, Движение за социален хуманизъм, Социалдемократическа партия, ЩИТ, АБВ, Атака, Реформаторски блок, ВМРО-БНД, Движение за демократично действие, Нова алтернатива, Нова сила, местна коалиция “Бъдеще за Ракитово”.
СЪРНИЦА
МАНДАТИ Общинската избирателна комисия обяви, че жителите с постоянен адрес в община Сърница са 5251. На база на този брой броят на мандатите в Общинския съвет ще бъде 13 - с 2 повече от сега действащия местен парламент.

РЕГИСТРАЦИИ В местните избори ще участват 7 регистрирани партии и коалиции: ГЕРБ, ББЦ, ДПС, Нова алтернатива, БСП, Реформаторски блок и Синьо единство. Само ГЕРБ и ДПС са се регистрирали за участие във всички избори - за кмет на общината, кметове на Побит камък и Медени поляни и Общински съвет.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България