Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.09.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.09.15
Публикувано 2015-09-30 11:38:16 от Темпо

ПРРС Община Велинград обяви обществена поръчка на стойност 350 000 лева за избор на проектанти, които да направят технически проекти по Програмата за развитие на селските райони (ПРРС) за периода до 2020 г. Проектите са за рехабилитация на пътищата Велинград - Драгиново и Абланица - Цветино, улици в Драгиново и Юндола, комплексен доклад да зони за отдих, озеленяване и детски площадки. Изборът на изпълнител ще стане чрез открит конкурс, който е насрочен за 16 октомври 2015 г.


ФИНАНСИ Правителството отпусна 736 896 лева допълнителен трансфер за общински училища по Националната програма “Училището - територия на ученика”. Само 3 общини в област Пазарджик ще получат от допълнителните пари. Община Велинград е сред тях със сумата от 8273 лева.

МОСКВИЧ Две момчета на 13 и 15 години направиха опит за кражба на лек автомобил Москвич от гараж в Ракитово. Невръстните крадци са заловени на местопрестъплението от полицейски патрул и сега с тях работи Детската педагогическа стая.

КНИГА На 19 септември в Народно читалище “В. Левски-1904” се състоя среща с Аврам Молхов. Той представи своята нова книга “Спомени за един незабравим и мъдър генерал”, която разказва за брат му генерал-лейтенат Яко Молхов.

ГОСТИ На 25 септември гости на Дневния център за възрастни хора - Велинград бяха приятели от Дневен център за стари хора -Драгоман. Домакините отправиха поздрав с песни, а директорката Елена Янева-Зисова им подари ръчно изработени от потребителите на ДЦВХ изделия.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води