Велинград - online - Еко-инспекцията откри нарушения във Велинград и Сърница 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Еко-инспекцията откри нарушения във Велинград и Сърница
Публикувано 2015-10-15 15:13:04 от Темпо

РИОСВ-Пазарджик оповести резултатите от проверките, извършени през септември. В прессъобщението на инспекцията се посочва, че сигнал за разкопани ливади и образувано нерегламентирано сметище до бетонов център, близо до завод “Кристал” във Велинград, се е оказал основателен.
Дадени са предписания за почистване от строителни отпадъци и инертни материали на имотите на “Металика”ЕООД и възстановяване на почвената покривка и за почистване от община Велинград на битови отпадъци до бетоновия център в м. “Калище”.
Подаден в РИОСВ сигнал за нетърпима миризма и дим от комина на общинската болница е препратен по компетентност на община Велинград, заради необходимост от спешна проверка.
Сигнал на гражданин за забелязана умряла риба в яз. “Доспат”, е препратен по компетентност на Басейновата дирекция в Благоевград.
При проверка са установени нарушения на територията на община Сърница. По поречието на р. Доспат, от с. Медени поляни, през с. Побит камък, до вливането й в язовир “Доспат“ при Сърница, е констатирано нерегламентирано сметище от битови отпадъци, вкл. излезли от употреба гуми по брега и коритото на реката, в землището на с. Медени поляни, зад крайпътна чешма, както от двете страни на моста на реката при с. Побит камък. Съставени са актове за административно нарушение на Закона за управление на отпадъците на кметовете на община Сърница, с. Медени поляни и с. Побит камък. Даденото предписание за почистване и предприемане на мерки за недопускане на нови замърсявания е изпълнено.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола